Libnet.ro
UNICEF

10:45

Andreea Paul: Daca privatizarea CFR Marfa ar fi fost una corecta, Victor Ponta nu ar mai plasat-o in curtea CSAT

Antena3 Antena3,
Andreea Paul: Daca privatizarea CFR Marfa ar fi fost una corecta, Victor Ponta nu ar mai plasat-o in curtea CSAT

Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a declarat, sambata, la Ramnicu Valcea, ca daca privatizarea CFR Marfa ar fi fost una corecta si de succes, Victor Ponta nu ar mai fi stat pe ganduri s-o plaseze. continuă pe Antena3

Ponta: Daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa, nu facem privatizarea.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sibiu, ca daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa aceasta nu va fi facuta, transmite Mediafax. Premierul a fost intrebat, joi, la sosirea la Sibiu, de ce a cerut avizarea privarizarii CFR Marfa de catre CSAT, desi acest consiliu nu are atributii in acest sens. Victor Ponta a raspuns: Am si eu lipsurile mele. Daca nu are competenta CSAT - n. r), de ce a avut de trei ori pana acum?. Intrebat daca va convoca el CSAT, premierul a negat si a .

Ponta: Daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa, nu facem privatizarea

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sibiu, ca daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa aceasta nu va fi facuta, afirmand insa, ca anterior, CSAT a avizat trei privatizari, ceea ce inseamna ca a.

Cum isi asuma Victor Ponta raspunderea pentru privatizarea CFR Marfa: Aproba o Hotarare de Guvern si o trimite la CSAT pentru aviz

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de miercuri Guvernul va aproba proiectul de Hotarare de Guvern privind privatizarea CFR Marfa. Aprobam HG cu CFR Marfa pentru ca vad ca nu poate sa doarma adversarul politic, a spus Ponta facand referire la acuzatiile recente ale presedintelui Traian Basescu legate de privatizarea companiei feroviare. Ponta spune si ca isi asuma raspunderea asupra privatizarii. Dar ce inseamna asumarea raspunderii in opinia premierului? Sigur ca-mi asum raspnderea, n-am fugit niciodata de respundere. Aprob HG, o trimit la CSAT n. red Consiliul Suprem de Aparare a Tarii) spre aviz, ca daca presedintele stie ceva ce noi nu stim, nu trebuie sa ne lase sa gresim, trebuie sa spuna. Vad insa ca orice om de afaceri roman care nu se inscrie in Miscarea Populara primeste un dosar penal din 2004, 2006, a spus premierul.

UPDATE Cum isi asuma Victor Ponta raspunderea pentru privatizarea CFR Marfa: Aproba o Hotarare de Guvern si o trimite la CSAT pentru aviz

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de miercuri Guvernul va aproba proiectul de Hotarare de Guvern privind privatizarea CFR Marfa. Aprobam HG cu CFR Marfa pentru ca vad ca nu poate sa doarma adversarul politic, a spus Ponta facand referire la acuzatiile recente ale presedintelui Traian Basescu legate de privatizarea companiei feroviare. Ponta spune si ca isi asuma raspunderea asupra privatizarii. Dar ce inseamna asumarea raspunderii in opinia premierului? Sigur ca-mi asum raspnderea, n-am fugit niciodata de respundere. Aprob HG, o trimit la CSAT n. red Consiliul Suprem de Aparare a Tarii) spre aviz, ca daca presedintele stie ceva ce noi nu stim, nu trebuie sa ne lase sa gresim, trebuie sa spuna. Vad insa ca orice om de afaceri roman care nu se inscrie in Miscarea Populara primeste un dosar penal din 2004, 2006, a spus premierul. UPDATE Interesant este ca presedintele a spus in urma cu doua zile ca CSAT nu se ocupa de targuieli, ci doar de probleme de securitate nationala.

Contractul pentru privatizarea CFR Marfa - posibil, azi, in Guvern

Contractul pentru privatizarea CFR Marfa este posibil sa intre astazi in sedinta de Guvern, ne-a spus, ieri, Relu Fenechiu, fost ministru al transporturilor, dupa ce a discutat cu reprezentantii Executivului pe marginea vanzarii operatorului nostru feroviar de marfa.

Guvern: Neformularea unei pozitii a CSAT va bloca privatizarea CFR Marfa.

Neformularea unei pozitii a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in cazul contractului de privatizare a CFR marfa se va finaliza prin blocarea privatizarii, instituirea unui management privat si restructurarea companiei, anunta Guvernul, potrivit Mediafax. Prin intermediul unui comunicat, purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, arata totodata ca, pana in prezent, CSAT a avizat de trei ori privatizarea CFR Marfa. Cu sau fara competente, CSAT a avizat de trei ori pana .

PDL: Ponta amana deliberat privatizarea CFR Marfa

Victor Ponta amana deliberat privatizarea CFR Marfa, iar Guvernul are serioase temeri privind corectitudinea vanzarii companiei, au declarat reprezentatii PDL, conform unui comunicat de presa emis de pardid.

Victor Ponta: Am aprobat Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa si o vom transmite CSAT. Daca nu este convocat CSAT, pica privatizarea

Hotararea de Guvern privind aprobarea contractului de privatizare a CFR Marfa a fost aprobata si urmeaza sa fie trimis Consiliului Superior de Aparare a Tarii CSAT) pentru un aviz, a anuntat premierul Victor Ponta, dupa sedinta de Guvern. Intrebat ce se intampla daca nu este convocat CSAT, Ponta a spus ca pica privatizarea. Potrivit premierului, presedintele poate convoca CSAT in 60 de zile. Premierul a precizat ca semnarea contractului de privatizare va avea loc doar dupa sedinta CSAT, probabil in luna septembrie. intrebat care este motivul pentru care a fost trimis actul normativ in CSAT, in conditiile in care Consiliul a avizat deja strategia de privatizare a CFR Marfa, Ponta a raspuns ca este o companie strategica. Stire in curs de actualizare.

VIDEO Victor Ponta: Am aprobat Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa si o vom transmite CSAT. Daca nu este convocat CSAT, pica privatizarea

Hotararea de Guvern privind aprobarea contractului de privatizare a CFR Marfa a fost aprobata si urmeaza sa fie trimisa Consiliului Superior de Aparare a Tarii CSAT) pentru un aviz, a anuntat premierul Victor Ponta, dupa sedinta de Guvern. Intrebat ce se intampla daca nu este convocat CSAT, Ponta a spus ca se anuleaza privatizarea. Pana pe 23 septembrie trebuie sa semnam sau nu contractul. Daca este din vina noastra, nu se intampla nimic. Pur si simplu se anuleaza licitatia, a explicat Ponta. Potrivit acestuia, presedintele poate convoca CSAT in 60 de zile. Premierul a precizat ca semnarea contractului de privatizare va avea loc doar dupa sedinta CSAT, probabil in luna septembrie. Intrebat care este motivul pentru care a fost trimis actul normativ in CSAT, in conditiile in care Consiliul a avizat deja strategia de privatizare a CFR Marfa, Ponta a raspuns ca este o companie strategica.

Victor Ponta: Daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa, nu facem privatizarea

PremierulVictor Ponta a declarat, joi, ca dacaCSAT nu va aviza privatizarea companiei CFR Marfa, atunci intreaga operatiune de vanzare va fi anulata, potrivit Mediafax. O sa-l convoace presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2277 seconds )