Libnet.ro
UNICEF

05:30

Andreea Raicu, MAMICA! Vedeta iubeste de mai mult timp un barbat misterios (FOTO)

B1 B1,
Andreea Raicu, MAMICA! Vedeta iubeste de mai mult timp un barbat misterios (FOTO)

Andreea Raicu se iubeste de mai multa vreme cu un barbat misterios. Fosta prezentatoare tv nu vrea sa-si expuna relati si nici sa faca public numele partenerului sau, motivand ca acesta nu-si doreste. continuă pe B1

Anca Serea a crescut mult timp fara parinti. De asta vrea o familie atat de mare?

Anca Serea are deja cinci copii si pare sa nu se opreasca aici. Explicatia ar putea veni din trecutul ei, din perioada adolescentei cand a trait multa vreme fara ambii parinti. Iata ce povesteste! .

Tuncay Ozturk s-ar fi mutat cu asistenta blonda alaturi de care a fost surprins cand era cu Andreea Marin

Tuncay Ozturk pare din ce in ce mai putin afectat de divortul de Andreea Marin. Turcul petrece tot mai mult timp cu blonda de care toata lumea spunea ca ar fi amanta lui, blonda Sandra. Cei doi chiar s-ar fi mu.

Cu Michelin poti fi alaturi de cei dragi atunci cand conteaza mai mult

Michelin a lansat o noua campanie de comunicare ce schimba complet modul in care cea mai importanta marca de anvelope prezinta ceea ce poate oferi .

Cum a aratat piata masinilor noi in primele trei luni - Ce marci au crescut cel mai mult si cine au fost campionii scaderilor

Daca piata masinilor second-hand a crescut puternic in primul trimestru ca urmare a eliminarii timbrului de mediu, pe piata masinilor noi evolutiile au fost mult mai moderate. Piata a crescut cu 27%, insa ca volum inseamna aproape 5. 000 de masini in plus fata de primul sfert din 2016. Dacia a ramas lider de piata, insa cota i-a scazut fiindca inmatricularile au avansat cu numai 11%. Marci de volum precum Ford, Opel si Citroen au crescut cu peste 60%, iar Peugeot si Fiat au scazut puternic.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )