Libnet.ro
UNICEF

06:15

Un angajat medical a fost depistat cu Ebola in Marea Britanie

B1 B1,
Un angajat medical a fost depistat cu Ebola in Marea Britanie

Un angajat medical revenit de curand din Sierra Leone in Marea Britanie a fost depistat pozitiv de Ebola, relateaza AFP. Acesta a fost plasat in izolare intr-un spital din Glasgow, anunta autoritatile. continuă pe B1

Un caz de Ebola a fost depistat in Marea Britanie

Un angajat medical revenit de curand din Sierra Leone in Marea Britanie a fost depistat pozitiv cu Ebola, fiind plasat in izolare intr-un spital din Glasgow, anunta autoritatile scotien, potrivit Mediafax.

Un caz de Ebola a fost depistat in Marea Britanie

O angajata medicala, care a revenit de curand din Sierra Leone in Marea Britanie, a fost plasata in carantina intr-un spital din Glasgow, aceasta fiind depistata pozitiv cu virusul Eboala, a anuntat guvernul scotian, potrivit BBC.

Caz confirmat de Ebola in Marea Britanie. Pacientul a fost izolat si primeste ingrijiri medicale

Un angajat medical revenit de curand din Sierra Leone in Marea Britanie a fost depistat pozitiv cu Ebola. Acesta a fost plasat in izolare intr-un spital din Glasgow, anunta autoritatile scotiene, citate de A.

Marea Britanie: Traficul aerian, perturbat de ninsori. Un zbor de la Bucuresti la Liverpool, redirectionat catre Manchester

Transporturile au fost perturbate din cauza ninsorilor si lapovitei in Marea Britanie, unde autoritatile au lansat alerte meteo, iar un zbor de la Bucuresti catre Aeroportul John Lennon din Liverpool a fost directionat catre aeroportul din Manchester, relateaza Mediafax citand BBC.

HeidelbergCement vinde o parte dintre afacerile din Marea Britanie si SUA pentru 1,4 miliarde dolari

HeidelbergCement, unul dintre cei mai mari investitori germani din Romania, vinde o parte dintre afacerile din Marea Britanie si Statele Unite pentru 1,4 miliarde de dolari, pentru a-si concentra activitatea pe productia de ciment si agregate, relateaza The Wall Street Journal.

Marea Britanie: Milioane de testamente, publicate online. Printre ele, unele faimoase

Milioane de testamente, inclusiv cele redactate de o serie de personalitati precum Winston Churchill, Alan Turing si printesa Diana, au fost incluse intr-o arhiva online care poate fi consultata de internautii din lumea intreaga, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )