Libnet.ro
UNICEF

15:45

HeidelbergCement vinde o parte dintre afacerile din Marea Britanie si SUA pentru 1,4 miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
HeidelbergCement vinde o parte dintre afacerile din Marea Britanie si SUA pentru 1,4 miliarde dolari

HeidelbergCement, unul dintre cei mai mari investitori germani din Romania, vinde o parte dintre afacerile din Marea Britanie si Statele Unite pentru 1,4 miliarde de dolari, pentru a-si concentra activitatea pe productia de ciment si agregate, relateaza The Wall Street Journal. continuă pe Ziarul Bursa

Faze tari: Un glob de zapada a provocat un incendiu la un magazin de cadouri din Marea Britanie; Blestemul mumiei! Printesa de gheata din Rusia, ingropata la loc, dupa ce a terorizat un sat; Amintirile pierdute pot fi recuperate: un studiu revolutionar c

Tunelurile din Bucegi. Interesul Grupului Bildenberg pentru contructia megaltica. In vara anului 2003, intr-o regiune neexplorata din Muntii Bucegi, o echipa a Departamentului Zero din cadrul SRI, face o descoperire. Ziua stewardese, noaptea sex pe bani. Criza financiara a ajuns si in Japonia! Dupa taierea bugetelor pentru personalul de zbor, de la 4,98 milioane de yeni n. n. in 2013) la 3,91 de milioane n. n. in 2014), stewardesele s-au.

Record de turisti in Spania: 62 de milioane in 11 luni. Cei mai multi au fost din Marea Britanie

Spania a avut in primele 11 luni ale acestui an 61,7 milioane de turisti straini, depasind recordul stabilit pe intreg anul 2013, a anuntat luni Ministerul Turismului, scrie AFP, potrivit Agerpres. Aceasta.

Un trader valutar a pierdut 130 milioane lire din banii investitorilor si a disparut

Un trader valutar din Marea Britanie este de negasit dupa ce a pierdut 130 milioane lire sterline 203 milioane dolari) din banii investitorilor, intr-un caz de frauda care ar putea fi echivalentul britanic al afacerii Madoff din SUA, scrie presa britanica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )