Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un angajat al Ministerului Sanatatii a fost depistat cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Un angajat al Ministerului Sanatatii a fost depistat cu COVID-19

Un angajat al Ministerului Sanatatii a fost depistat pozitiv la COVID-19, informeaza, vineri seara, reprezentantii institutiei. Angajatul urmeaza sa fie internat intr-un spital de boli infectioase. Reprezentantii Ministerului Sanatatii precizeaza ca vor fi luate masurile necesare pentru igienizarea si dezinfectarea spatiilor de lucru din cladirea ministerului. continuă pe Antena3

Un angajat al ministerului Sanatatii, depistat pozitiv la testul Covid-19

Un angajat al Ministerului Sanatatii a fost depistat pozitiv la testul RT- PCR, pentru SARS-CoV-2, a anuntat vineri seara ministrul, intr-un comunicat.

COVID-19 la Ministerul Sanatatii. Un angajat a fost depistat pozitiv

Un angajat al Ministerului Sanatatii a fost depistat pozitiv la testul RT- PCR, pentru SARS-CoV-2, informeaza institutia printr-un comunicat. Un angajat al Ministerului Sanatatii, infectat cu COVID.

Nelu Tataru: Propunerea Ministerului Sanatatii este de prelungire a starii de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca traversam o luna grea in ceea ce priveste situatia epidemiologica, pentru ca incepe scoala si avem si alegeri, iar recomandarea sa este de a se prelungi.

NELU TATARU: Propunerea Ministerului Sanatatii este de prelungire a starii de alerta

Ministerul Sanatatii va propune prelungirea starii de alerta, in contextul evolutiei actuale a pandemiei, a anuntat, joi, la Pitesti, ministrul Nelu Tataru, conform Agerpres.

Comuna inclusa pe lista rosie a Ministerului Sanatatii care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasa Doar jumatate dintre elevi au acces la internet sau tableta. Raspunsul ISJ pentru B1.RO: Nu este o decizie categorica

In cateva zile va incepe anul scolar 2020-2021, iar Ministerul Sanatatii a reamintit ca, in aceasta saptamana, vor fi stabilite scenariile privind organizarea activitatii in cadrul unitatilor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )