Libnet.ro
UNICEF

22:15

COVID-19 la Ministerul Sanatatii. Un angajat a fost depistat pozitiv

B1 B1,
COVID-19 la Ministerul Sanatatii. Un angajat a fost depistat pozitiv

Un angajat al Ministerului Sanatatii a fost depistat pozitiv la testul RT- PCR, pentru SARS-CoV-2, informeaza institutia printr-un comunicat. Un angajat al Ministerului Sanatatii, infectat cu COVID. continuă pe B1

Un angajat al Ministerului Sanatatii a fost depistat cu COVID-19

Un angajat al Ministerului Sanatatii a fost depistat pozitiv la COVID-19, informeaza, vineri seara, reprezentantii institutiei. Angajatul urmeaza sa fie internat intr-un spital de boli infectioase. Reprezentantii Ministerului Sanatatii precizeaza ca vor fi luate masurile necesare pentru igienizarea si dezinfectarea spatiilor de lucru din cladirea ministerului.

Un angajat al ministerului Sanatatii, depistat pozitiv la testul Covid-19

Un angajat al Ministerului Sanatatii a fost depistat pozitiv la testul RT- PCR, pentru SARS-CoV-2, a anuntat vineri seara ministrul, intr-un comunicat.

Codruta Filip, tanara care a castigat un concurs la Ministerul Sanatatii, pe Facebook: Am studiat ani de zile, ca sa ajung aici Mi se pare injust sa discriminezi o persoana pentru ca e frumoasa

Codruta Filip, cantareata top-model, despre care Newsweek a scris ca a fost angajata fara concurs la Ministerul Sanatatii ca sa supravegheze spitalele regionale, dar despre care Nelu Tataru a spus ca nu are contract de munca, a replicat pe contul ei de Facebook. Codruta Filip arata ca a fost un elev de top, ca a terminat facultatea de Drept din Iasi cu note mari si crede ca este in deplina legalitate sa ocupe un post de consilier debutant, pentru care nu este necesara experienta, ci sunt cerute doar studii in stiinte sociale unde intra si DREPTUL) sau ingineresti, nicidecum studii medicale. Filip considera ca femeile frumoase sunt adesea discriminate si ca sunt considerate din start incompetente.

Cine este Codruta Elena Filip, noua sefa de la conducerea Spitalelor Regionale in Ministerul Sanatatii. Ce studii are

Codruta Elena FIlip a intrat in vizorul presei, dupa ce a fost anuntata ca noua angajata la Ministerul Sanatatii. Actualul ministru, Nelu Tataru, se face vinovat de acest scandal de imagine. Cine este Codruta Elena Filip Tanara in varsta de 24 de ani a devenit subiect de presa, dupa ce a iesit la iveala angajarea .

Ancheta la Ministerul Sanatatii dupa ce o cantareata fotomodel ar fi fost angajata fara concurs pe post de consilier

Ministerul Sanatatii a declansat o ancheta interna dupa ce in spatiul public au aparut informatii despre angajarea fara concurs pe un post de consilier debutant la Directia Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister, a unei cantarete fotomodel in varsta de 24 de ani, scrie Digi24.

Cati medici si asistenti medicali sunt in scolile din Romania? Ministerul Sanatatii promite ca va suplimenta numarul lor pana la finalul anului

302 medici si 3. 630 de asistenti medicali asigura servicii medicale in cabinetele de medicina scolara din Romania, in acest moment, arata datele comunicate de Ministerul Sanatatii. Pana la sfarsitul anului, Ministerul Sanatatii promite ca va identifica resursele financiare pentru suplimentarea unui numar de 264 de posturi de medici scolari si 534 de posturi de asistenti medicali pentru cabinetele scolare.

Reactia cantaretei de la Ministerul Sanatatii, dupa ce Tataru a dispus o ancheta. Basescu se ofera sa o primeasca in echipa lui

Ministerul Sanatatii a declansat o ancheta interna dupa ce in spatiul public au aparut informatii despre angajarea fara concurs, pe un post de consilier debutant la Directia Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister, a unei cantarete fotomodel in varsta de 24 de ani.

Ministerul Sanatatii intentioneaza sa suplimenteze personalul medical din unitatile scolare, cu peste 260 de medici si 109 medici dentisti

Ministerul Sanatatii va suplimenta, pana la finalul anului, personalul medical din unitatile scolare. Este vorba atat despre personal medical din cabinetele medicale de medicina generala, cat si stomatologi.

Ministerul Sanatatii intentioneaza sa suplimenteze personalul medical din cabinetele scolare

Ministerul Sanatatii afirma ca are in vedere cresterea bugetului pana la sfarsitul anului pentru reteaua de asistenta medicala scolara in vederea completarii necesarului de personal medical din cabinetele medicale de medicina generala si stomatologica care functioneaza in cadrul unitatilor de invatamant preuniversitar si universitar de stat.

Anunt oficial de la Ministerul Sanatatii. Ce acte sunt obligati sa duca toti elevii si prescolarii la inceputul anului scolar. Medicii nu mai fac fata

Milioane de romani sunt coplesiti de inceperea noului an scolar in contextul pandemiei de COVID-19. De la incertitudinea desfasurarii orelor de curs pana la prezentarea diverselor acte, parintii nu stiu incotro sa o ia. Potrivit ministrului Sanatatii, elevii si prescolarii sunt obligati sa prezinte doua acte obligatorii, fara de care elevul nu va fi primit .

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )