Libnet.ro
UNICEF

21:31

Angajat al primariei Mangalia, testat pozitiv cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Angajat al primariei Mangalia, testat pozitiv cu COVID-19

In ultimele doua zile, au fost testati pozitiv si angajati ai primariilor Navodari si Constanta. La nivelul judetului Constanta au fost inregistrate pana acum 331 de cazuri de imbolnavire cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Al doilea angajat al Primariei Constanta a fost testat pozitiv cu COVID-19

Inca un angajat al Primariei Constanta a fost testat pozitiv cu COVID-19. Colegii de birou ai celor doi functionari au intrat in izolare la domiciliu.

CORONAVIRUS |MAE: Un angajat al Ambasadei Romaniei in Belarus, testat pozitiv cu COVID-19

Un angajat din cadrul Ambasadei Romaniei in Belarus a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, transmite Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE), printr-un comunicat de presa. Potrivit cadrelor.

Andrei Stefanescu, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea lui de sanatate

Dupa Marcel Pavel si Ozana Barabancea, un al membru al show-ului Te cunosc de undeva a fost infectat cu noul coronavirus. Andrei Stefanesc a fost testat pozitiv pentru COVID-19, informeaza.

CORONAVIRUS. Cehia, cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de cazuri noi de COVID-19

Cresc din nou cazurile de Covid-19 in tarile europene. Cehia a raportat vineri cea mai mare crestere zilnica din ultimele doua luni a numarului de noi infectari cu noul coronavirus. S-au depasit 100 de cazuri.

Andrei Stefanescu este internat la Matei Bals, dupa ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, dar este asimptomatic

Andrei Stefanescu a declarat joi seara in cadrul emisiunii Sinteza Zilei caeste inetrnat la Spitalul Matei Bals, insa este asimptomatic, insa medicii i-au recomandat sa stea internat pentru a fi.

Marcel Pavel, prima reactie dupa ce a fost testat pozitiv la COVID-19

Marcel Pavel a povestit, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, cum a aflat ca este infectat cu noul coronavirus.

Angajata a primariei Navodari, confirmata pozitiv cu COVID-19. Institutia isi suspenda partial activitatea

Angajata primariei Navodari a fost confirmata pozitiv in cursul noptii de 1617 iunie. Oficialii spun ca aceasta ar fi contactat virusul la un eveniment privat.

Reluarea zborurilor, marcata miercuri de Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti. Traficul aerian al Romaniei a scazut cu circa 98%, in ultimele doua luni

Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti, care administreaza Aeroportul International Henri Coanda si Aeroportul International Aurel Vlaicu din Capitala, organizeaza miercuri evenimentul Totul va fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )