Libnet.ro
UNICEF

05:00

Angajatii care se vor autorecenza la recensamantul din 2021 au dreptul la o zi libera

Hotnews Hotnews,
 Angajatii care se vor autorecenza la recensamantul din 2021 au dreptul la o zi libera

Salariatii care se vor autorecenza prin intermediul internetului, la recensamantul din 2021, au dreptul la o zi libera, platita de angajator, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Horoscop 2021. Zodiile care vor avea pare de multa iubire. Doar 5 sunt norocoase

Horoscop 2021 pentru iubire. Noul an va aduce dragoste si regasire pentru toti nativii din zodiac. Dar doar unii vor avea parte de ele in cantitati mai mari, cum ar fi trebui. in noul an, cu totii ar trebui sa iubim mai mult, sa ne redescoperim puterile interioare, sa credem in bunatate si iubire. Horoscop .

Liga 1: LPF a anuntat programul etapelor 16 si 17 Gaz Metan Medias vs FC Voluntari, primul meci din 2021

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul etapelor 16 si 17, Liga 1 urmand sa revina, dupa pauza de iarna, pe 12 ianuarie. Gaz Metan Medias si FC Voluntari se vor duela in primul meci din 2021.

Romanii care vor fi amendati de Sarbatori. Klaus Iohannis a facut anuntul chiar azi

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat pe romanii care nu inteleg de vorba buna. Acestia vor putea fi amendati, daca nu vor respecta masurile impuse in contextul pandemiei de coronavirus. Romanii care nu respecta masurile vor fi amendati La finalul vizitei pe care a avut-o la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, .

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-19 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-10 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante, relateaza CNBC.

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-19 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante, potrivit unor avocati

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-10 nu vor putea sa reclame acest lucru in instante, au declarat joi avocati citati de CNBC, scrie news. ro. Guvernul federal american a acordat unor companii precum Pfizer si Moderna imunitate pentru situatiile in care, in mod neintentionat, se va intampla ceva rau in legatura cu vaccinurile. Este foarte rar sa fie aprobata o imunitate acoperitoare. De obicei nu se ofera companiilor farmaceutice o protectie legala atat de mare, a declarat Rogge Dunn, avocat din Dallas specializat in litigii de munca.

WTA a anuntat calendarul primelor turnee din 2021

Intr-un mediu care pune siguranta si sanatatea celor implicati pe primul plan, WTA a dezvaluit care sunt primele turnee din 2020 in circuitul mondial feminin.

Factura la electricitate se va ieftini din 2021, dar e de necrezut cu cat. Suma e rusinos de mica

Factura la electricitate se va ieftini din 2021, dar e de necrezut cu cat. Suma este rusinos de mica. Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) anunta ca valoarea contributiei pentru cogenerare va scadea cu aproape 25% de la 1 ianuarie, ceea ce va duce la facturi mai ieftine. Cu cat se va miscsora .

Zi libera pentru angajatii care fac recensamantul. Cate zile libere va avea anul 2021

In perioada iulie-noiembrie 2021 la nivel national, va avea loc, etapizat, recenzarea populatiei si locuintelor, angajatii care vor participa la aceasta activitate urmand sa primeasca o zi libera.

IN AL DOILEA TRIMESTRU DIN 2021 Noua Zeelanda va incepe vaccinarea gratuita a celor 5 milioane de locuitori

Noua Zeelanda prevede sa inceapa campania de imunizare gratuita impotriva COVID-19 a celor peste 5 milioane de locuiori ai sai in al doilea trimestru al anului 2021, a anuntat astazi prim-ministrul tarii, Jacinda Ardern, care a confirmat achizitionarea a aproape 18 milioane de doze de vaccin.

Programul primelor doua etape in Liga 1 din 2021

Mai devreme ca oricand Liga 1 se reia dupa vacanta de iarna in 12 ianuarie. Vedeti mai jos programul primelor doua etape din returul sezonului regular. Restanta dintre Viitorul si Hermannstadt se va disputa pe 10 ianuarie, a stabilit LPF.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )