Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angajatii din penitenciare intra in greva japoneza incepand cu 10 august si organizeaza miting pe 3 octombrie

Adevărul Adevărul,
Angajatii din penitenciare intra in greva japoneza incepand cu 10 august si organizeaza miting pe 3 octombrie

Angajatii din penitenciare intra in greva japoneza incepand cu 10 august. Acestia vor organiza si un miting in fata Ministerului Justitiei si Administratiei Nationale a Penitenciarelor pe 3 octombrie. continuă pe Adevărul

Sindicatele din penitenciare anunta proteste care vor ncepe cu greva japoneza si vor culmina cu refuzul de a intra n serviciu

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta ca angajatiii din penitenciare vor intra in greva japoneza pe 10 august si vor continua protestele cu manifestatii de strada si chiar cu blocarea activitatii.

Protestele angajatilor din penitenciare continua

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) anunta ca protestele angajatilor din penitenciare continua, membrii de sindicat intra vineri in greva japoneza, urmeaza proteste in strada si blocarea activitatii, luni urmand sa aiba loc o noua runda de discutii pe tema problemelor semnalate de sindicalisti, transmite Agerpres.

Greva de amploare in aceeasi zi cu mitingul diasporei

Cateva sute de angajati din penitenciare vor intra in greva japoneza de pe 10 august, exact in ziua in care are log mitingul diasporei. Anuntul a fost facuta de Federatia Sindicatelor din Administratia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )