Libnet.ro
UNICEF

21:45

Angajatii Mediafax vor avea salarii scazute din luna august

Adevărul Adevărul,
Angajatii Mediafax vor avea salarii scazute din luna august

Salariile de peste 2. 500 de lei ale angajatilor agentiei Mediafax vor fi reduse cu 10% de la 1 august in contextul in care Mediafax Group, compania care detine agentia de presa, este in insolventa. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru Top Gear: Clarkson, Hammond si May vor avea propria emisiune pe Internet

Fostele vedete ale emisiunii britanice Top Gear, Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond vor avea propriul show, pe Internet, dupa despartirea de BBC. Cele doua show-uri, care vor evolua in paralel, vor fi intr-o rivalitate puternica.

Seceta face ravagii in agricultura: Producatorii avertizeaza ca romanii vor avea de ales intre legumele autohtone, mai scumpe decat in mod normal, si cele importate

Fermierii romani spun ca legumele de toamna sunt compromise in multe cazuri in proportie de 90 la suta, iar producatorii avertizeaza ca romanii vor avea de ales intre legumele autohtone, mai scumpe decat in.

Noi suntem vinovati ca Iohannis si Ponta vor primi salarii duble

Romanii nu par sa fie deranjati de dezmatul financiar al celor care ne conduc. Nu au de gand sa organizeze mitinguri, nu au chef sa se opuna nici macar prin benignele petitii on-line. Poporul considera majorarea salariilor inaltilor demnitari o decizie absolut justificata, cel putin eu asa inteleg din lipsa de reactie a oamenilor.

Steaua si Dinamo se vor intalni in etapa a V-a. Cand va avea loc primul din cele patru derby-uri din campionat

Steaua va intalni FC Dinamo, pe Arena Nationala, intr-un meci pe teren propriu, pe data de 9 august. Primul derby de Romania va avea loc in cadrul etapei a V-a a Ligii I.

Sorin Cimpeanu: invatamantul particular acreditat, obligatoriu, va fi finantat din luna septembrie. Scaderea taxelor va fi decisa de institutiile respective

Invatamantul particular acreditat, obligatoriu, va fi finantat incepand cu luna septembrie, potrivit ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, care a adaugat ca taxele ar putea scadea, dar acest lucru va fi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )