Libnet.ro
UNICEF

10:45

Angajatii Santierului Naval Galati vor salarii mai mari pentru anul viitor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angajatii Santierului Naval Galati vor salarii mai mari pentru anul viitor

Membrii sindicatului si conducerea Santierului Naval Damen Galati s-au asezat la masa tratativelor pentru a negocia prevederile Contractului Colectiv de Munca care va fi aplicabil incepand cu 1 ianuarie 2013. continuă pe Ziarul Bursa

Siderurgistii s-au saturat de bonusuri si vor salarii mai mari

Dezamagiti de ultimele decizii luate de administratia ArcelorMittal privind inchiderea capacitatilor de productie si nesiguri de locul de munca, siderurgistii se pregatesc de negocierea Contractului Colectiv de Munca pentru anul 2013, care va incepe pe 16 noiembrie 2012.

Top trei cei mai mari serpi.

Anaconda verde 9 m), Python reticulat 9 m) si Python molurus 6 m) sunt printre cei mai mari serpi din lume. Anaconda verde este cel mai mare sarpe din lume dupa greutate femelele adulte pot ajunge si la 200 kg) si grosime peste 30 cm diametru), insa nu si dupa lungime. In media, acesti serpi ating 7 metri, dar au fost descoperite si exemplare mai mari, de aproximativ 9 metri. Anaconda verde nu este un sarpe veninos, el isi ucide prada prin sufocare, are un cap enorm cu 100 de dinti cu .

Dragomir anunta cele mai mari transferuri din istoria fotbalului romanesc

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, sustine ca, in scurt timp, fotbalul romanesc va exporta sase jucatori la cele mai mari echipe ale lumii.

Rata inflatiei coboara la 4,96% in octombrie. Alimentele de baza -cartofii, fasolea, uleiul- au avut cresterile cele mai mari de preturi

Rata inflatiei s-a plasat in octombrie la 4,96%, confirmand ipotezele lansate de Guvernatorul Isarescu potrivit carora pana la mijlocul anului viitor vom asista la cresteri de preturi urmand ca apoi acestea sa revina in intervalul tintit de Banca Centrala. Drept este ca inflatia e resimtita de fiecare roman diferit, in functie de ponderea diferitelor cheltuieli in bugetul familiei. In octombrie, cele mai mari scumpiri au fost la fasole, cartofi, citrice si ulei, astfel incat cei care consuma preponderent aceste tipuri de alimente au resimtit mai puternic cresterile de preturi. Una peste alta, tinta de inflatie anuntata de Banca de emisiune va fi consistent depasita si in 2012. Motivele cresterilor de preturi sunt atat interne cat si externe.

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea vor primi avansul pentru luna septembrie pana in 15 noiembrie

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea, care au protestat luni in fata pavilionului administrativ, vor primi avansul pentru luna septembrie pana in 15 noiembrie, iar lichidarea pana in 27 noiembrie, a anuntat conducerea combinatului, sase dintre protestatari intrand insa in greva foamei, relateaza Mediafax.

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea vor primi avansul pentru luna septembrie pana in 15 ...

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea, care au protestat luni in fata pavilionului administrativ, vor primi avansul pentru luna septembrie pana in 15 noiembrie, iar lichidarea pana in 27 noiembrie, a anuntat conducerea combinatului, sase dintre protestatari intrand insa in greva foamei, potrivit Mediafax. Potrivit liderului interimar de sindicat Corneliu Cernev, in urma protestului spontan la care au participat 400 de angajati, a avut loc o sedinta a conducerii combinatului cu reprezentanti .

AMENZI mai mari si mai multe RESTRICTII. Vezi ce modificari aduce noul COD RUTIER.

Legea care a modificat Codul Rutier impune norme mai restrictive in ceea ce priveste posesorii de mopede sau scutere, dar si la preschimbarea permisului auto. Multe dintre noile norme vizeaza reducerea accidentelor pe drumurile publice. Astfel, pentru a conduce pe drumurile publice autovehicule, tramvaie, tractoare folosite exclusiv la exploatarile agricole si forestiere sau masini autopropulsate, conducatorii acestora trebuie sa posede permis de conducere corespunzator. Nu o data, tractoare .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )