Libnet.ro
UNICEF

08:15

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea vor primi avansul pentru luna septembrie pana in 15 ...

România Liberă România Liberă,
Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea vor primi avansul pentru luna septembrie pana in 15 ...

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea, care au protestat luni in fata pavilionului administrativ, vor primi avansul pentru luna septembrie pana in 15 noiembrie, iar lichidarea pana in 27 noiembrie, a anuntat conducerea combinatului, sase dintre protestatari intrand insa in greva foamei, potrivit Mediafax. Potrivit liderului interimar de sindicat Corneliu Cernev, in urma protestului spontan la care au participat 400 de angajati, a avut loc o sedinta a conducerii combinatului cu reprezentanti . continuă pe România Liberă

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea vor primi avansul pentru luna septembrie pana in 15 noiembrie

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea, care au protestat luni in fata pavilionului administrativ, vor primi avansul pentru luna septembrie pana in 15 noiembrie, iar lichidarea pana in 27 noiembrie, a anuntat conducerea combinatului, sase dintre protestatari intrand insa in greva foamei, relateaza Mediafax.

Handbal: Oltchim Ramnicu Valcea a invins Hypo Viena cu scorul 25-24, in grupa A a Ligii Campionilor

Oltchim Ramnicu Valcea a invins, duminica, in deplasare, formatia austriaca Hypo Viena, scor 25-24, in grupa A a Ligii Campionilor. Marcatoare: Hypo Viena Cavaleiro 8 goluri, Temes 4, Diniz 4, da Silva 3,.

Angajatii Oltchim au reluat PROTESTELE.

Aproximativ 400 de angajati de la Oltchim Ramnicu Valcea protesteaza, luni, in fata pavilionului administrativ, pentru ca nu si-au primit salariile pentru lunile septembrie si octombrie, la un moment dat avand loc o altercatie intre muncitori, potrivit Mediafax. Potrivit liderului interimar de sindicat, Corneliu Cernev, oamenii asteapta un raspuns de la actuala conducere cu privire la data cand le vor fi achitate salariile pentru lunile septembrie si octombrie. Oamenii protesteaza deoarece .

Trafic feroviar blocat intre Ramnicu Valcea si Sibiu dupa ce un tren a lovit un tir

Traficul feroviar este blocat, vineri dimineata, intre Ramnicu Valcea si Sibiu, dupa ce un tren InterRegio in care se aflau aproximativ 30 de calatori a lovit un tir ajuns pe calea ferata, in urma impactului soferul fiind ranit usor.

Trafic feroviar intre Ramnicu Valcea si Sibiu, blocat dupa ce un tren a lovit un TIR, s-a reluat

UPDATE 9:28: Traficul feroviar intre Ramnicu Valcea si Sibiu a fost reluat dupa un blocaj de aproximativ trei ore. Traficul feroviar a fost blocat, vineri dimineata, intre Ramnicu Valcea si Sibiu, dupa ce.

ACCIDENT FEROVIAR intre Ramnicu Valcea si Sibiu.

Traficul feroviar este blocat, vineri dimineata, intre Ramnicu Valcea si Sibiu, dupa ce un tren InterRegio in care se aflau aproximativ 30 de calatori a lovit un tir ajuns pe calea ferata, in urma impactului soferul fiind ranit usor, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Valcea, subinspector Alina Teodorescu, accidentul s-a produs in comuna Racovita, pe o portiune in care calea ferata este aproape de sosea, dupa ce soferul tir-ului, care circula intre Ramnicu Valcea .

Trafic feroviar blocat intre Ramnicu Valcea si Sibiu, dupa ce un tren a lovit un TIR

Traficul feroviar a fost blocat, vineri dimineata, intre Ramnicu Valcea si Sibiu, dupa ce un tren InterRegio in care se aflau aproximativ 30 de calatori a lovit un tir ajuns pe calea ferata, in urma.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )