Libnet.ro
UNICEF

15:15

Angela Merkel ACUZATA de Aroganta puterii si Atac la adresa DEMOCRATIEI! Care a fost replica ei

B1 B1,
Angela Merkel ACUZATA de Aroganta puterii si Atac la adresa DEMOCRATIEI! Care a fost replica ei

Angela Merkel a primit replici acide din partea social-democratului Martin Schulz care a acuzat-o duminica de aroganta si de atac la adresa democratiei, cu numai trei luni. continuă pe B1

Germania: Martin Schulz o acuza la Congresul SPD pe Merkel de aroganta si atac impotriva democratiei

Social-democratul Martin Schulz a atacat-o dur, duminica, pe Angela Merkel, pe care a acuzat-o de aroganta si de atac impotriva democratiei, cu trei luni inainte de alegerile legislative in care potrivit sondajelor urmeaza sa fie infrant de cancelarul german, scrie AFP.

Emmanuel Macron si Angela Merkel lauda relansarea sistemului franco-german

Presedintele francez Emmanuel Macron si prim-ministrul german Angela Merkel au laudat ieri relansarea sistemului franco-german conceput pentru avansarea Europei, la summitul de la Bruxelles, in timp ce Marea Britanie se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, potrivit News. ro.

Angela Merkel: Viitorul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene este mai important decat negocierile privind Brexitului

Angela Merkel a declarat joi, la Bruxelles, ca viitorul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene este prioritar in raport cu negocierile cu Marea Britanie asupra Brexitului. Prioritatea.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )