Libnet.ro
UNICEF

08:45

Angela Merkel - Afacerea agentului dublu german este grava

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel - Afacerea agentului dublu german este grava

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat, luni, ca informatiile privind un agent dublu german care lucreaza pentru Statele Unite sunt grave, in timp ce Berlinul cere deja un raspuns rapid din partea Washingtonului. continuă pe România Liberă

Germania cere Statelor Unite sa CLARIFICE RAPID cazul agentului dublu german

Ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier a avertizat duminica asupra faptului ca, daca informatiile despre un agent dublu german care lucreaza pentru Statele Unite sunt exacte, cazul este necesar sa fie .

Berlinul cere Washingtonului sa clarifice rapid cazul agentului dublu

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, a cerut clarificari din partea SUA cu privire la cazul agentului dublu german cat mai rapid posibil, relateaza Medaifax.

Angela Merkel afirma ca acuzatiile de spionaj la adresa agentului dublu sunt grave

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, luni, ca acuzatiile cu privire la faptul ca un agent de spionaj din Berlin ar fi lucrat pentru serviciile de informatii americane sunt grave, iar daca se vor dovedi a fi adevarate vor arata o contradictie clara cu ce ar trebui sa insemne o cooperare dintre doi parteneri, relateaza Reuters.

Noul scandal de spionaj. Merkel: Problema cetateanului german, presupus agent dublu, este grava

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, luni, ca informatiile privind un agent dublu german care lucra pentru Statele Unite sunt grave, in timp ce la Berlinul cere un raspuns rapid de la Washington. Un agent al serviciilor de informatii germane BND) arestat miercurea trecuta ar fi lucrat din 2012 pentru CIA, si ar fi furnizat mai mult de 200 de documente americanilor, a scris duminica presa germana.

Berlinul cere Washingtonului sa clarifice rapid cazul agentului dublu

Ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier a cerut clarificari privind informatiile despre un agent dublu german care lucreaza pentru Statele Unite. Daca informatiile sunt exacte, nu este o bagatela, a.

Angela Merkel a inceput duminica o vizita in China, insotita de o delegatie de oameni de afaceri

Cancelarul german Angela Merkel a inceput duminica o vizita de trei zile in China, a saptea din 2005. Agenda discutiilor cu oficialii de la Beijing este dominata de chestiuni economice si comerciale, aceasta fii.

Angela Merkel, intr-o vizita de 3 zile in China, alaturi de o delegatie de oameni de afaceri

Cancelarul german Angela Merkel a inceput duminica o vizita de trei zile in China, a saptea din 2005, agenda discutiilor cu oficialii de la Beijing fiind dominata de chestiuni economice si comerciale, potrivit AFP.

Angela Merkel face o vizita oficiala in China, insotita de o delegatie de oameni de afaceri

Cancelarul german Angela Merkel a inceput duminica o vizita de trei zile in China, a saptea din 2005, agenda discutiilor cu oficialii de la Beijing fiind dominata de chestiuni economice si comerciale, potrivit.

Angela Merkel, vizita in China pe teme economice

Cancelarul german Angela Merkel a inceput astazi o vizita de trei zile in China, a saptea in aceasta tara de la inceputul mandatului 22 noiembrie 2005), agenda discutiilor cu oficialii de la Beijing fiind dominata de teme economice si comerciale, informeaza AFP.

Hillary Clinton: Angela Merkel este cel mai mare lider al Europei

Fostul secretar american de stat, Hillary Clinton, a caracterizat-o recent pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, drept cel mai mare lider din Europa. Afirmatia diplomatului american a fost facuta duminica, in timpul unei vizite la Berlin, relateaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )