Libnet.ro
UNICEF

21:45

Germania cere Statelor Unite sa CLARIFICE RAPID cazul agentului dublu german

Antena3 Antena3,
Germania cere Statelor Unite sa CLARIFICE RAPID cazul agentului dublu german

Ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier a avertizat duminica asupra faptului ca, daca informatiile despre un agent dublu german care lucreaza pentru Statele Unite sunt exacte, cazul este necesar sa fie . continuă pe Antena3

Berlinul cere Washingtonului sa clarifice rapid cazul agentului dublu

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, a cerut clarificari din partea SUA cu privire la cazul agentului dublu german cat mai rapid posibil, relateaza Medaifax.

Berlinul cere Washingtonului sa clarifice rapid cazul agentului dublu

Ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier a cerut clarificari privind informatiile despre un agent dublu german care lucreaza pentru Statele Unite. Daca informatiile sunt exacte, nu este o bagatela, a.

Germania cere Statelor Unite sa explice cazul cetateanului german suspectat ca ar fi agent dublu

Guvernul german vrea o explicatie rapida si clara din partea Washingtonului pentru aparentul contact al serviciilor de informatii americane cu un barbat de nationalitate germana arestat saptamana trecuta sub suspiciunea ca ar fi agent dublu, a declarat ministrul de Interne de la Berlin intr-un interviu, transmite Reuters.

Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii restrictioneaza traficul rutier din Capitala

Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii restrictioneaza traficul rutier si cel pietonal din mai multe zone ale Capitalei, dupa cum au anuntat reprezentantii Brigazii Rutiere din Bucuresti.

FAS: Serviciile germane de informatii confirma actiunile de spionaj in favoarea Statelor Unite

Un oficial cu rang inalt din cadrul serviciilor germane de informatii BND) confirma in editia de duminica a ziarului Frankfurter Allgemeine am Sonntag FAS) ca unul dintre agentii lor, arestat miercuri, a spionat pentru Statele Unite, informeaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )