Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel: in conflictul din Ucraina este in joc pacea in Europa

Antena3 Antena3,
Angela Merkel: in conflictul din Ucraina este in joc pacea in Europa

Cancelarul german Angela Merkel a atentionat luni la Washington ca, in conflictul din Ucraina, este in joc pacea in Europa, daca este pus sub semnul intrebarii principiul integritatii teritoriale pe. continuă pe Antena3

Conflictul din Ucraina domina agenda discutiilor la Conferinta pentru Securitate de la Munchen

Conflictul din Ucraina a dominat agenda discutiilor din prima zi a Conferintei pentru Securitate de la Munchen, subiectul unei eventuale livrari de arme fortelor ucrainene generand opinii divergente in randul politicienilor si expertilor care participa la reuniune, relateaza Euronews, citat de Mediafax.

PERICOL: conflictul din Ucraina, extins in tarile vecine

Conflictul armat din estul Ucrainei s-ar putea extinde in tarile invecinate, inclusiv in Bulgaria, a avertizat sambata ambasadorul ucrainean la Sofia, Mikola Baltaji, intr-un interviu pentru postul bTV, citat de site-ul Novinite. com.

Conflictul din Ucraina s-ar putea extinde in tarile vecine, afirma ambasadorul ucrainean la Sofia

Conflictul armat din estul Ucrainei s-ar putea extinde in tarile invecinate, inclusiv in Bulgaria, a avertizat sambata ambasadorul ucrainean la Sofia, Mikola Baltaji, .

Merkel: Nu este sigur ca discutiile de pace avute cu Vladimir Putin vor functiona

ACTUALIZARE 14:05 Cancelarul german Angela Merkel a declarat sambata ca nu este clar daca initiativa de pace privind Ucraina, propusa impreuna cu presedintele francez Francois Hollande si discutata cu presedintele rus Vladimir Putin vineri, va functiona, transmite Reuters. La randul sau, Hollande a declarat ca aceasta initiativa este una dintre ultimele incercari de a obtine pacea, in caz contrar urmand un scenariu care poarta numele razboi, potrivit Reuters. ------- * Philip Breedlove, comandant NATO: Occidentul nu ar trebui sa excluda optiunea militara in Ucraina * Porosenko sustine ca planul de pace propus de Merkel si Hollande ar putea functiona.

Angela Merkel, in urma discutiilor cu Putin: Perspectiva asupra pacii in Ucraina este incerta

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat sambata, in urma discutiilor cu presedintele rus Bladimir Putin, ca perspectiva asupra pacii in Ucraina este incerta, relateaza CNN. Merkel si presedintele.

Merkel: Perspectiva asupra pacii in Ucraina este incerta in urma discutiilor cu Putin

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat sambata ca perspectiva asupra pacii in Ucraina este incerta in urma discutiilor cu presedintele rus Vladimir Putin, relateaza CNN.

Merkel: Perspectiva asupra pacii in Ucraina este incerta in urma discutiilor cu Putin

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat sambata ca perspectiva asupra pacii in Ucraina este incerta in urma discutiilor cu presedintele rus Vladimir Putin, .

Angela Merkel si Francois Hollande au ajuns la Moscova pentru a il convinge pe Putin sa accepte planul de pace pentru Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande au ajuns, vineri, la Moscova pentru a incerca sa il convinga pe presedintele rus Vladimir Putin sa accepte un plan de pace pentru Rusia,.

Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc cu Vladimir Putin pentru negocierea unui plan de pace in Ucraina

Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc cu Vladimir Putin pentru a negocia un plan de pace pentru estul Ucrainei. Cei doi lideri Occidentali au fost in vizita si la Kiev, acolo unde au discutat cu Petro.

Intalnire istorica Putin-Merkel-Hollande: ce urmeaza cu situatia din Ucraina

Intrevederea trilaterala de la Moscova dintre presedintele rus Vladimir Putin, omologul sau francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel s-a incheiat vineri seara, dupa aproape cinci ore de discutii, dialogul urmand ca continue in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )