Libnet.ro
UNICEF

16:30

Angela Merkel si Emmanuel Macron pregatesc reforma UE

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel si Emmanuel Macron pregatesc reforma UE

La cateva zile dupa ce a fost investita cu un nou mandat, cancelarul german, Angela Merkel, a efectu. continuă pe România Liberă

Premierul Olandei despre reforma Uniunii Europene pregatita de Merkel si Macron: Nu vom lua de bun tot ce decid francezii si germanii

La cateva zile dupa ce a fost investita cu un nou mandat, cancelarul german, Angela Merkel, a efectuat vineri o vizita la Paris pentru a pregati impreuna cu Emmanuel Macron reformele clare si ambitioase asupra carora doresc sa ajunga la un.

Angela Merkel, realeasa cancelar al Germaniei pentru a patra oara

Angela Merkel a fost aleasa miercuri pentru a patra oara cancelar al Germaniei de catre Bundestag, camera legislativa inferioara, relateaza dpa, AFP si Reuters. Merkel 63 de ani) a intrunit 364 din cele 688 d.

Angela Merkel, in linie dreapta pentru reformarea Uniunii Europene

Conservatoarea Angela Merkel a fost aleasa, miercuri, pentru a patra oara in functia de cancelar al .

Angela Merkel a depus juramantul pentru al patrulea mandat de cancelar

Angela Merkel a depus miercuri juramantul pentru al patrulea mandat de cancelar, in urma unui vot al deputatilor care au confirmat-o in functie, dupa sase luni de dispute politice, scrie AFP.

Angela Merkel a fost aleasa pentru a patra oara in functia de cancelar al Germaniei

Angela Merkel a fost aleasa astazi pentru a patra oara cancelar al Germaniei de catre Bundestag, camera legislativa inferioara, informeaza Reuters.

Angela Merkel a fost aleasa cancelar al Germaniei pentru a patra oara

Dupa emotii mari si negociere foarte dure, Angela Merkel a reusit sa obtina o majoritate in Parlamentul german si a fost votata pentru un al patrulea mandat de cancelar. Aceasta a a primit votul de.

Salonul cartii de la Paris, deschis oficial de presedintele Emmanuel Macron. Standul Romaniei e pozitionat central VIDEO

Salonul cartii de la Paris, desfasurat in perioada 16-19 martie, s-a deschis, miercuri seara, in prezenta presedinteluiEmmanuel Macron. Numeroase oficialitati, diplomati, scriitori, traducatori, editori si jurnalistu au participat la inaugurarea standului Romaniei de la Livre Paris 2018, organizat de Institutul Cultural Roman.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )