Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel spera ca amenintarile cu sanctiuni la adresa Rusiei ii vor descuraja escaladarea lui Putin in Ucraina

B1 B1,
Angela Merkel spera ca amenintarile cu sanctiuni la adresa Rusiei ii vor descuraja escaladarea lui Putin in Ucraina

Sanctiunile suplimentare primite de Rusia ar trebui sa fie suficiente pentru a-i descuraja lui Vladimir Putin escaladarea in Ucraina, spera cancelarul german Angela Merkel. Aceasta spera ca, desiEuropa este. continuă pe B1

Merkel spera ca amenintarea cu sanctiuni il va descuraja pe Putin.

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat joi speranta ca amenintarea cu sanctiuni suplimentare la adresa Rusiei va fi suficienta pentru a descuraja escalada in Ucraina, insa a subliniat ca Europa este pregatita sa faca un pas hotarator, daca acest lucru va fi necesar, relateaza AFP, citata de Mediafax. Merkel a fost intrebata de jurnalisti, la sfarsitul unei intalniri cu premierul canadian, Stephen Harper, asupra faptului daca germanii sunt pregatiti sa accepte efectele dureroase ale .

Merkel spera ca amenintarea cu sanctiuni va fi suficienta pentru a-l descuraja pe Putin

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat joi speranta ca amenintarea cu sanctiuni suplimentare la adresa Rusiei va fi suficienta pentru a descuraja escalada in Ucraina, insa a subliniat ca Europa este pregatita sa faca un pas hotarator, daca acest.

Angela Merkel se va afla in iunie in Brazilia, urmand sa participe la partida Germania - Portugalia din cadrul CM 2014

Cancelarul german Angela Merkel intentioneaza sa efectueze o vizita oficiala in Brazilia in aceasta vara, la invitatia presedintei Dilma Rousseff, scrie AFP. Astfel, Merkel ar urma sa asiste la partida.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )