Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel vrea un fond de 500 mil. euro pentru estul Ucrainei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Angela Merkel vrea un fond de 500 mil. euro pentru estul Ucrainei

Cancelarul german, Angela Merkel, si presedintele ucrainean, Petro Porosenko, au anuntat crearea, in curand, a unui fond special de 500 de milioane de euro pentru reconstruirea infrastructurii in regiunea Donbas, afectata de conflictul intre armata. continuă pe Wall-Street Ro

Criza din Ucraina: Stadionul echipei Sahtior Donetsk, lovit de bombardamente/ Angela Merkel anunta crearea unui fond de 500 milioane euro pentru regiunea Donbas

Donbass Arena, stadionul echipei Sahtior Donetsk antrenata de Mircea Lucescu, a fost lovit de bombardamentele din estul Ucrainei, a anuntat clubul sambata, potrivit Reuters.

Merkel anunta crearea unui fond de 500 de milioane euro pentru estul Ucrainei

Cancelarul german, Angela Merkel, si presedintele ucrainean, Petro Porosenko, au anuntat crearea, in curand, a unui fond special de 500 de milioane de euro pentru reconstruirea infrastructurii in regiunea Donbas, afectata de conflictul intre armata ucraineana si insurgentii prorusi, relateaza AFP.

UPDATE Angela Merkel a ajuns la Kiev: Cancelarul german preseaza Rusia sa se angajeze intr-un plan de pace cu Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel a ajuns sambata la Kiev pentru o vizita extrem de simbolica in plin conflict armat in estul Ucrainei intre fortele guvernamentale si separatistii pro-rusi, relateaza AFP. 40: Merkel a indemnat Moscova sa se angajaze intr-un plan de pace cu Kievul, afirmand ca o reusita nu este posibila daca doar una dintre parti este interesata de o solutie diplomatica, transmite Reuters.

Angela Merkel a ajuns la Kiev: Cancelarul german preseaza Rusia sa se angajeze intr-un plan de pace cu Ucraina/ Poroshenko considera inlaturarea mercenarilor rusi drept cheia obtinerii pacii

Cancelarul german Angela Merkel a ajuns sambata la Kiev pentru o vizita extrem de simbolica in plin conflict armat in estul Ucrainei intre fortele guvernamentale si separatistii pro-rusi, relateaza AFP. 40: Merkel a indemnat Moscova sa se angajaze intr-un plan de pace cu Kievul, afirmand ca o reusita nu este posibila daca doar una dintre parti este interesata de o solutie diplomatica, transmite Reuters. 00: Presedintele ucrainean Petro Poroshenko a declarat ca este pregatit sa lucreze impreuna cu Europa pentru a restabili pacea in tara sa, dar a subliniat ca Ucraina nu-si va sacrifica niciodata integritatea teritoriala si nici nu va renuntat la independenta sa.

Cancelarul german Angela Merkel a ajuns la Kiev

Cancelarul german Angela Merkel a ajuns sambata la Kiev pentru o vizita extrem de simbolica in plin conflict armat in estul Ucrainei intre fortele guvernamentale si separatistii pro-rusi, relateaza AFP.

Konieczny, FP: Cu acordul ASF, sigur facem noi rascumparari anul acesta. Fondul ar putea sa cumpere actiuni de 380 mil. euro

Fondul Proprietatea FP) va lansa pe finalul anului un nou program de rascumparari de pana la 8% din propriile actiuni, care, avand in vedere cotatiile actuale, valoreaza 869 mil. lei 384,5 mil. euro). Pentru a demara noul program Fondul mai are.

Angela Merkel spune NEIN! Germania nu se va implica militar in Irak si Ucraina

Autoritatile de la Berlin nu au in vedere trimiterea unui contingent militar in estul Ucrainei pentru a solutiona criza din aceasta, a declarat cancelarul german, Angela Merkel. Potrivit lui Merkel, Germania.

Angela Merkel: Vreau o solutie pentru Ucraina care sa nu ofenseze Rusia

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca doreste o solutie la conflictul ucrainean care sa nu ofenseze Rusia si care sa lase puterea de decizie poporului ucrainean, conform unui interviu acordat.

Cancelarul german Angela Merkel propune un armisititiu bilateral in estul Ucrainei

Cancelarul german Angela Merkel a pledat, sambata, pentru instituirea unui armistitiu bilateral in estul Ucrainei. Aflata sambata la Kiev, Merkel a vorbit despre cum ambele parti, centrul si separatistii.

Cancelarul german Angela Merkel doreste o solutie la conflictul din Ucraina care sa nu ofenseze Rusia

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca-si doreste ca solutia care se va gasi la conflictul ruso-ucrainean sa nu ofenseze Rusia, dar care sa permita poporului ucrainean sa decida, scrie AFP.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )