Libnet.ro
UNICEF

23:30

Anghel Iordanescu promite un plus de ofensiva in jocul echipei nationale

Online Sport Online Sport,
Anghel Iordanescu promite un plus de ofensiva in jocul echipei nationale

Instalat pe banca echipei nationale a Romaniei pentru a treia oara in cariera de antrenor, selectionerul Anghel Iordanescu este de parare ca meciul de vineri seara cu Irlanda de Nord este cel mai important din acest an pentru prima reprezentativa. continuă pe Online Sport

LIVE Conferinta de presa Anghel Iordanescu (12:00)

Anghel Iordanescu, noul selectioner al echipei nationale a Romaniei, sustine luni de la ora 12:00 prima conferinta de presa din saptamana meciului cu Irlanda de Nord din preliminariile EURO 2016.

MINUT cu MINUT Conferinta de presa Anghel Iordanescu

Anghel Iordanescu, noul selectioner al echipei nationale a Romaniei, a sustinut luni de la ora 12:30 prima conferinta de presa din saptamana meciului cu Irlanda de Nord din preliminariile EURO 2016.

LIVE Conferinta de presa Anghel Iordanescu

Anghel Iordanescu, noul selectioner al echipei nationale a Romaniei, sustine luni de la ora 12:30 prima conferinta de presa din saptamana meciului cu Irlanda de Nord din preliminariile EURO 2016.

Chiriches, Tatarusanu si Rat, absenti de la primul antrenament al echipei nationale

Jucatorii Vlad Chiriches, Ciprian Tatarusanu si Razvan Rat au fost singurii absenti de la antrenamentul echipei nationale condus, luni seara, de Anghel Iordanescu.

O noua regula pentru jucatorii echipei nationale

Anghel Iordanescu, noul selectioner al echipei nationale dupa plecarea lui Victor Piturca la Al Ittihad, a anuntat, luni, instituirea unei noi reguli de comportament printre tricolori.

Anghel Iordanescu, la prima conferinta ca selectioner al Romaniei: Meciul cu Irlanda de Nord e cel mai important

In calitate de succesor al lui Victor Piturca in postul de selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu a sustinut, luni, o conferinta de presa. Romania va disputa, vineri, meciul cu Irlanda de Nord, in cadrul grupelor preliminarii pentru EURO 2016.

Anghel Iordanescu, acelasi om cu o iconita in buzunar: Meciul cu Irlanda de Nord e cel mai important

In calitate de succesor al lui Victor Piturca in postul de selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu a sustinut, luni, o conferinta de presa. Romania va disputa, vineri, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala, meciul cu Irlanda de Nord, in cadrul grupelor preliminare pentru EURO 2016.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )