Libnet.ro
UNICEF

13:45

ANI a trimis catre BEC o informare in care precizeaza ca Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare

B1 B1,
ANI a trimis catre BEC o informare in care precizeaza ca Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare

Agentia Nationala de Integritate a trimis o informare catre Biroul Electoral Central pentru alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European din anul 2014 cu privire la faptul ca Mircea Diaconu nu. continuă pe B1

ANI catre BEC: Mircea Diaconu nu poate candida la europarlamentare.

Agentia Nationala de Integritate a informat Biroul Electoral Central pentru alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European din anul 2014 cu privire la faptul ca domnul Mircea DIACONU nu indeplineste conditiile legale pentru validarea candidaturii acestuia pentru Parlamentul European. Printr-o informare adresata astazi conducerii B. , Agentia Nationala de Integritate prezinta o serie de clarificari cu privire la informatiile vehiculate in spatiul public in ultima perioada, .

Care sunt argumentele ANI pentru care actorul Mircea Diaconu nu poate candida la europarlamentare

Agentia Nationala de Integritate a transmis o scrisoare Biroului Electoral Central in care avertizeaza ca o eventuala decizie de validare a candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare ar fi de natura sa incalce principiul suprematiei interesului public si principiul integritatii in exercitarea functiei publice si ar avea ca efect privarea legii de efecte juridice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )