Libnet.ro
UNICEF

05:30

ANI catre BEC: Mircea Diaconu nu poate candida la europarlamentare.

România Liberă România Liberă,
ANI catre BEC: Mircea Diaconu nu poate candida la europarlamentare.

Agentia Nationala de Integritate a informat Biroul Electoral Central pentru alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European din anul 2014 cu privire la faptul ca domnul Mircea DIACONU nu indeplineste conditiile legale pentru validarea candidaturii acestuia pentru Parlamentul European. Printr-o informare adresata astazi conducerii B. , Agentia Nationala de Integritate prezinta o serie de clarificari cu privire la informatiile vehiculate in spatiul public in ultima perioada, . continuă pe România Liberă

Care sunt argumentele ANI pentru care actorul Mircea Diaconu nu poate candida la europarlamentare

Agentia Nationala de Integritate a transmis o scrisoare Biroului Electoral Central in care avertizeaza ca o eventuala decizie de validare a candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare ar fi de natura sa incalce principiul suprematiei interesului public si principiul integritatii in exercitarea functiei publice si ar avea ca efect privarea legii de efecte juridice.

ANI a trimis catre BEC o informare in care precizeaza ca Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare

Agentia Nationala de Integritate a trimis o informare catre Biroul Electoral Central pentru alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European din anul 2014 cu privire la faptul ca Mircea Diaconu nu.

ANI explica BEC de ce nu poate candida Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu nu indeplineste conditiile legale de validare a candidaturii sale pentru Parlamentul European, se arata intr-o informare trimisa de Agentia Nationala de Integritate ANI), ieri, Biroului Electoral Central BEC). Documentul trimis de ANI catre BEC arata ca Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare din 25 mai pentru ca a fost declarat incompatibil in 2012 si are interdictie la ocuparea unor functii publice pana in 2015. Precizarile ANI au fost facute in .

iCCJ: Ecaterina Andronescu poate candida la europarlamentare.

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, miercuri, ca fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, poate candida la alegerile pentru Parlamentul European PE). Citeste si: Unul din zece parlamentari este in afara legii Ecaterina Andronescu, presedintele interimar al PSD Bucuresti, a fost gasita in stare de incompatibilitate de catre Curtea de Apel Bucuresti, in urma unei sesizari facute de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate. Ecaterina Andronescu a detinut, in .

Ecaterina Andronescu poate candida la europarlamentare. Fostul ministru a castigat procesul cu ANI

Ecaterina Andronescu poate candida la europarlamentare, dupa ce fostul ministru a castigat procesul cu Agentia Nationala de Integritate. Decizia Curtii Supreme este definitiva. Senatorul PSD a fost acuzat de.

Mircea Diaconu are cele 100.000 de semnaturi pentru a candida: Cine are urechi de auzit, sa auda!

Actorul Mircea Diaconu, demisionar din PNL, a anuntat astazi ca a reusit sa stranga cele 100. 000 de semnaturi necesare pentru validarea candidaturii sale de catre Biroul Electoral Central BEC), unde va merge in cursul serii pentru a se inscrie in cursa pentru alegerile europarlamentare.

Mircea Diaconu are cele 100.000 de semnaturi pentru a candida: Cine are urechi de auzit sa auda!

Actorul Mircea Diaconu, demisionar din PNL, a anuntat astazi ca a reusit sa stranga cele 100. 000 de semnaturi necesare pentru validarea candidaturii sale de catre Biroul Electoral Central BEC), unde va merge in cursul serii pentru a se inscrie in cursa pentru alegerile europarlamentare.

Poate sau nu poate candida Mircea Diaconu la europarlamentare?

Legea care ii interzice lui Mircea Diaconu sa ocupe o functie publica timp de trei ani este interpretata favorabil de actor si total diferit de ANI. Adevarul va fi stabilit, probabil, de Curtea de Apel.

Mircea Diaconu are semnaturile necesare pentru a candida. Deja numaram cu 1 in fata

Mircea Diaconu a adunat semnaturile necesare pentru a-si putea depune candidatura la europarlamentare. Nu am idee cate semnaturi s-au strans, dar au iesit. Deja numaram cu 1 in fata, a declarat maestrul.

Mircea Diaconu, la Punctul de intalnire: Nu admit ca ceva sau cineva sa-mi taie drepturile cetatenesti

Maestrul Mircea Diaconu vorbeste in emisiunea Punctul de intalnire despre misiunea sa de a aduna 100. 000 de semnaturi pentru a putea candida la alegerile europarlamentare. Mircea Diaconu a declarat ca este.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2324 seconds )