Libnet.ro
UNICEF

18:45

ANM: Cod galben de furtuna in cinci judete

B1 B1,
ANM: Cod galben de furtuna in cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata dupa-amiaza atentionari nowcasting de furtuna pentru judetele Dambovita, Prahova, Suceava, Sibiu si Alba. Astfel, potrivit ANM, pana la ora. continuă pe B1

Cod Galben de ploi in cinci judete din tara

Meteorologii au emis cod galben de ploi cu descarcari electrice in cinci judete din tara, in aceasta dupa-amiaza. Desi vremea din Bucuresti este innorata, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie spun ca momentan nu a fost emis Cod Galben si pentru Capitala.

Cod galben de furtuna in Capitala, pana la ora 19.30

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri o avertizare nowcasting cod calben de furtuna ce vizeaza municipiul Bucuresti, fiind valabila pana la ora 19.

Cod GALBEN de furtuna. Care sunt judetele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben de furtuna pentru mai multe judete din tara pentru sambata dupa-amiaza.

COD GALBEN de FURTUNA in Bucuresti

Meteorologii au emis o alerta cod galben de furtuna pentru zona Capitalei. Atentionarea este valabila intre orele 18:30 - 19:30Conform meteorologilor, vor fi semnalate frecvente descarcari electrice,.

Cod galben de furtuna in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti

Meteorologii au anuntat cod galben de furtuna in Capitala, Ilfov si Ploiesti, valabil in intervalul 18:30 si 19:30, informeaza B1 TV. in aceasta perioada, se vor semnala intensificari ale vantului, dar si.

Cod GALBEN de furtuna in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti

Meteorologii au anuntat cod galben de futuna in Capitala, Ilfov si Ploiesti, valabil in intervalul 17:30- 18:30.

COD GALBEN de intensificari ale vantului in judete din Moldova si Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o serie de atentionari nowcasting COD GALBEN de vant puternic, valabile in sase judete din zona Moldovei si Munteniei, in urmatoarele ore.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )