Libnet.ro
UNICEF

08:30

ANPC continua actiunile de control premergatoare sarbatorilor pascale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANPC continua actiunile de control premergatoare sarbatorilor pascale

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) continua actiunile de control premergatoare sarbatorilor pascale, la nivelul intregii tari, pentru a verifica modul in care comerciantii indeplinesc prevederile Ordonantelor militare adoptate pana in acest moment, menite sa previna raspandirea noului coronavirus Covid-19, precum si felul in care respecta drepturile consumatorilor, and 299;n timp ce deruleaza activitatile comerciale, intensificate in aceasta perioada, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

ANPC: Evitati sa cumparati carne din portbagajele masinilor! Recomandari in preajma Sarbatorilor Pascale

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului au facut o serie de recomandari pentru cei care isi fac aprovizionarea de Sarbatori. De unde putem cumpara alimente care sa nu ne puna in pericol sanatatea.

Aurel Popescu considera ca vom avea o scadere a vanzarilor de cozonaci cu circa 30 - 35 % in perioada Sarbatorilor Pascale

Cozonacii si pasca traditionala romaneasca nu vor lipsi nici in acest an de pe masa romanilor in perioada Sarbatorilor Pascale, insa vanzarile patiserilor vor inregistra scaderi considerabile fata de anul trecut, din cauza crizei provocate de noul coronavirus si a restrictiilor impuse de autoritati.

Aurel Popescu (ROMPAN): Cred ca vom avea o scadere a vanzarilor de cozonaci cu circa 30 - 35 % in perioada Sarbatorilor Pascale

Cozonacii si pasca traditionala romaneasca nu vor lipsi nici in acest an de pe masa romanilor in perioada Sarbatorilor Pascale, insa vanzarile patiserilor vor inregistra scaderi considerabile fata de anul trecut, din cauza crizei provocate de noul.

UCPR: Vanzarile de oua, in scadere cu 30% in perioada Sarbatorilor Pascale

Vanzarile de oua in perioada Sarbatorilor Pascale vor fi mai mici in acest an cu circa 30% fata de 2019, din cauza restrictiilor impuse de criza generata de noul coronavirus, iar preturile vor fi similare cu cele de anul trecut, desi costurile de productie s-au majorat in 2020, sustine presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania UCPR), Ilie Van.

Vanzarile de oua, in scadere cu 30% in perioada Sarbatorilor Pascale

Vanzarile de oua in perioada Sarbatorilor Pascale vor fi mai mici in acest an cu circa 30% fata de 2019, din cauza restrictiilor impuse de criza generata de noul coronavirus, iar preturile vor fi similare cu cele de anul trecut, desi costurile de.

Controale ANPC: Amenzi si piete inchise pentru nerespectarea distantei sociale si alte nereguli

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor - ANPC a facut in acesta perioada premergatoare Sarbatorilor Pascale o serie de controale.

Orarul Telescoala in zilele sarbatorilor pascale

Telescoala continua la TVR 2 si in Saptamana Mare. Lectiile se vor tine de luni pana joi, la orele deja stabilite, urmand ca elevii sa intre intr-o minivacanta in preajma sarbatorilor de Paste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )