Libnet.ro
UNICEF

06:00

ANRE ingheata preturile la curent electric si gaze pentru consumatorii casnici

Antena3 Antena3,
ANRE ingheata preturile la curent electric si gaze pentru consumatorii casnici

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ingheata preturile la gaze naturale si curent electric pentru consumatorii casnici. Termenele aplicabile sunt perioada 01. continuă pe Antena3

ANRE: Preturile la energie si gaze inghetate pentru consumatorii casnici

Pretul energiei si al gazelor naturale pentru consumatorii casnici in regim reglementat nu vor creste pana in anul 2022, ca urmare a aplicarii prevederilor OUG 114/2018 privind masuri fiscal-bugetare.

IGSU: 16 generatoare de mare capacitate de curent electric, trimise in Ialomita, unde sunt avarii importante la retea

Un numar de 16 containere de mare capacitate generatoare de curent electric au fost trimise in judetul Ialomita, unde sunt avarii importante la reteaua de alimentare cu energie electrica, din cauza vantului puternic si a depunerii de gheata pe stalpi si cabluri, anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Peste 150.000 de familii din Romania au ramas fara curent electric din cauza fenomenelor meteo

Numarul total al consumatorilor nealimentati cu curent electric a atins cifra de 150. 000, la ora 12:00, potrivit unii comunicat de presa al Ministerului Energiei.

Adevarul despre PRETUL energiei si al gazelor. ANUNTUL facut de ANRE in urma cu putin timp! Toti consumatorii trebuie sa stie asta

Pretul energiei si al gazelor naturale pentru consumatorii casnici in regim reglementat nu vor creste pana in anul 2022, ca urmare a aplicarii prevederilor OUG 114/2018 privind masuri fiscal-bugetare, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )