Libnet.ro
UNICEF

05:15

IGSU: 16 generatoare de mare capacitate de curent electric, trimise in Ialomita, unde sunt avarii importante la retea

Adevărul Adevărul,
IGSU: 16 generatoare de mare capacitate de curent electric, trimise in Ialomita, unde sunt avarii importante la retea

Un numar de 16 containere de mare capacitate generatoare de curent electric au fost trimise in judetul Ialomita, unde sunt avarii importante la reteaua de alimentare cu energie electrica, din cauza vantului puternic si a depunerii de gheata pe stalpi si cabluri, anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU). continuă pe Adevărul

Mii de galateni au ramas fara curent electric din cauza ploii nghetate

Mii de galateni au ramas fara curent electric, joi, dupa ce retelele care alimenteaza localitatile au cedat din cauza ploii inghetate. in judet, sase localitati nu au energie electrica, dar probleme au fost si in mai multe cartiere din municipiul Galati, relateaza Mediafax.

Peste 150.000 de familii din Romania au ramas fara curent electric din cauza fenomenelor meteo

Numarul total al consumatorilor nealimentati cu curent electric a atins cifra de 150. 000, la ora 12:00, potrivit unii comunicat de presa al Ministerului Energiei.

Mii de persoane din judetul Galati au ramas fara curent electric din cauza poleiului. Sunt afectate doua linii de tensiune si 118 posturi de transformare

Sase localitati din judetul Galati nu au curent electric in momentul de fata. Ploaia inghetata de noaptea trecuta a afectat mai multe linii de medie tensiune si posturi de transformare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )