Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANSVSA: lista cofetariilor si restaurantelor cu alimente alterate din Bucuresti si Ilfov

România Liberă România Liberă,
ANSVSA: lista cofetariilor si restaurantelor cu alimente alterate din Bucuresti si Ilfov

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a amendat cu 147. 000 de lei mai multe unitati de alimentatie publica din Bucuresti si judetul Ilfov pentru lipsa unor documente sau nereguli referitoare la produsele folosite, in timp ce 185,5 kilograme de carne au fost retrase din circuitul consumului uman, a anuntat, vineri, institutia. continuă pe România Liberă

Expert contabil din Bucuresti, retinut pentru dare de mita

Un expert contabil din Bucuresti a fost retinut pentru 24 de ore pentru dare de mita, el urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Administratorul firmei la care era angajat contabilul este sub control judiciar pentru aceeasi infractiune.

Nicusor Dan, acuzat ca a actionat in favoarea unei firme imobiliare. Presedintele Senatului Universitatii din Bucuresti: A facut-o la comanda si in interesul Edificia Carpati

Marian Preda, presedintele Senatului Universitatii din Bucuresti, il acuza pe Nicusor Dan de sustinerea intereselor necinstite ale firmei Edificia Carpati intr-un conflict cu Universitatea. Preda.

Prima universitate privata din Bucuresti va intra in lichidare

Universitatea Ecologica din Bucuresti, prima universitate privata infiintata in Capitala, urmeaza sa intre in lichidare deoarece a inmatriculat mai multi studenti decat avea voie la.

Intel isi inchide biroul din Bucuresti si disponibilizeaza peste 150 de oameni surse

Intel isi inchide birourile din Bucuresti, ca urmare a restructurarilor anuntate la nivel global, scriu cei de la ZF. ro, citand surse din industrie. Compania americana Intel are in Bucuresti un centru de software deschis in anul 2010. in cadrul acelui centru de software lucrau peste 150 de angajati ingineri software si dezvoltatori) care ar fi [].

Aparitie neobisnuita pe o sosea din Bucuresti. Circulatia a fost blocata, iar trecatorii s-au oprit sa faca poze

Aparitie iesita din comun in Bucuresti, in zona ambasadei Statelor Unite. Joi dupa-amiaza, pe sosea a putut fi vazut un mistret mort, iar circulatia in zona a fost ingreunata minute bu.

Campion mondial de arte martiale, atacat pe o strada din Bucuresti de 2 batausi. Ce a urmat depaseste orice imaginatie

Unul dintre cei mai titrati luptatori de MMA din Romania a fost atacat, in plina strada, de doi batausi, care, culmea, l-au si recunoscut, scrie spynews. ro. Celebrul luptator Ion Pascu, cunoscut.

Corina Suteu: Beatrice Rancea - omul momentului pentru Opera Nationala din Bucuresti

Ministrul Culturii, Corina Suteu, afirma ca instalarea managerului interimar al Operei Nationale Bucuresti, Beatrice Rancea, trebuie privita ca un moment natural, pentru a relansa activitatea institutiei, scrie Agerpres.

Concedieri masive. O mare companie IT isi inchide birourile din Bucuresti

Compania americana Intel, care are un centru de dezvoltare software la Bucuresti din 2010, va inchide biroul din Capitala. Decizia vine la scurt timp dupa ce CEO-ul companiei, Brian Krzanich, a anuntat un.

Accident in lant in Pasajul Unirii din Bucuresti. Cinci masini s-au tamponat, trafic deviat

Cinci masini s-au tamponat in Pasajul Unirii, marti seara. TRAFICUL auto a fost DEVIAT pe deasupra pasajului pentru a se putea scoate autoturismele implicate, scrieb365. ro. Din primele informatii,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )