Libnet.ro
UNICEF

09:45

Intel isi inchide biroul din Bucuresti si disponibilizeaza peste 150 de oameni surse

Playtech Playtech,
Intel isi inchide biroul din Bucuresti si disponibilizeaza peste 150 de oameni surse

Intel isi inchide birourile din Bucuresti, ca urmare a restructurarilor anuntate la nivel global, scriu cei de la ZF. ro, citand surse din industrie. Compania americana Intel are in Bucuresti un centru de software deschis in anul 2010. in cadrul acelui centru de software lucrau peste 150 de angajati ingineri software si dezvoltatori) care ar fi []. continuă pe Playtech

Concedieri masive. O mare companie IT isi inchide birourile din Bucuresti

Compania americana Intel, care are un centru de dezvoltare software la Bucuresti din 2010, va inchide biroul din Capitala. Decizia vine la scurt timp dupa ce CEO-ul companiei, Brian Krzanich, a anuntat un.

Intel continua reducerile, iar biroul din Bucuresti e vizat: cati oameni ar concedia

Intel pregateste, pana anul viitor, o reducere a personalului: 12. 000 de angajati vor fi concediati. Biroul din Romania e vizat.

Blaga reactioneaza in cazul Tariceanu: Sa isi dea demisia din functia de presedinte al Senatului

Vasile Blaga a declarat, marti, la sediul PNL faptul ca Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ar trebui sa isi dea demisia din aceasta functie. Blaga sustine ca, prin actiunile sale,.

Cel mai mare exercitiu de comunicatii din istoria NATO a fost deschis la Bucuresti: Participa peste o mie de militari din 30 de unitati si structuri ale Aliantei (VIDEO)

Cel mai mare exercitiu de comunicatii si informatica din istoria NATO, Steadfast Cobalt 2016, a fost deschis duminica, la Centrul 48 Comunicatii si Informatica Strategice din Bucuiresti,.

Fundraising in statiile de metrou din Bucuresti: cauze, provocari si bucurii

In ultimii ani, organizatii precum Salvati Copiii, UNICEF si WWF au inceput sa isi promoveze cauzele direct in strada, prin intermediul activitatilor de fundraising. Manati de dorinta de a schimba ceva la societatea in care traiesc, tinerii mesageri ai organizatiilor petrec, zilnic, cate patru ore in locuri aglomerate din Capitala, incercand sa atraga cat mai multi sustinatori, care sa sprijine financiar diverse cauze, precum: dotarea spitalelor cu aparatura care sa ajute bebelusii nascuti prematuri, oferirea de suport pentru copiii vulnerabili si marginalizati din Romania, repopularea muntilor Carpati cu zimbri sau protejarea ursilor bruni.

Corina Suteu: Beatrice Rancea - omul momentului pentru Opera Nationala din Bucuresti

Ministrul Culturii, Corina Suteu, afirma ca instalarea managerului interimar al Operei Nationale Bucuresti, Beatrice Rancea, trebuie privita ca un moment natural, pentru a relansa activitatea institutiei, scrie Agerpres.

Accident in lant in Pasajul Unirii din Bucuresti. Cinci masini s-au tamponat, trafic deviat

Cinci masini s-au tamponat in Pasajul Unirii, marti seara. TRAFICUL auto a fost DEVIAT pe deasupra pasajului pentru a se putea scoate autoturismele implicate, scrieb365. ro. Din primele informatii,.

Regele parcurilor din Bucuresti pune monopol de familie si pe Monumente

Cum vrea fostul rege al Parcurilor, ex-director al Administrasiei Lacuri Parcuri Bucuresti ALPAB), Radu Dan Septimiu Popa, sa patreze sub controlul familiei sale institutia numita Administratia.

O parte din Corul Operei Nationale evolueaza sub bagheta Ozanei Barabancea pe 30 mai la Teatrul National din Bucuresti

O parte din Corul Operei Nationale va performa sub bagheta dirijorala a Ozanei Barabancea, intr-un moment surpriza ce va fi pus in scena in cadrul spectacolului Ozana Barabancea And Friends, programat pe 30 mai, la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )