Libnet.ro
UNICEF

00:07

Antena 3, somata de CNA din cauza unui promo care il vizeaza pe Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Antena 3, somata de CNA din cauza unui promo care il vizeaza pe Traian Basescu

Postul de televiziune Antena 3 a primit o somatie de la Centrul National al Audiovizualului CNA) pentru un material despre mandatul Presedintelui Traian Basescu, dupa cum informeaza paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Antena 3, somata public de CNA sa nu mai difuzeze un promo defaimator despre Traian Basescu

CNA a decis, marti, sa someze public Antena 3 sa intre in legalitate in privinta unui promo defaimator la adresa presedintelui Traian Basescu si in privinta unui avertisment postat pe ecran, potrivit caruia Antena 3 este un post TV supus represiunii, transmite Mediafax.

Antena 3, somata sa nu mai difuzeze un promo cu Basescu.

Consiliul National al Audiovizualui CNA) a decis, marti, sa someze Antena 3 sa nu mai difuzeze un promo considerat defaimator la adresa lui Traian Basescu, transmite Mediafax. CNA a analizat, in sedinta de marti, un promo difuzat pe Antena 3 incepand cu 21 august si o avertizare afisata pe acest post - Antena 3, post supus represiunii - incepand cu luna iulie. De asemenea, CNA a analizat o adresa de la Administratia Prezidentiala, care a sesizat Consiliul cu privire la un montaj difuzat de .

Viceprimar Suceava: Pistele pentru biciclete nu pot fi folosite din cauza stalpilor instalati in mijlocul lor

Pistele pentru biciclete trasate in Suceava nu pot fi folosite din cauza stalpilor de iluminat public care, in anumite zone, sunt in mijlocul lor, a anuntat, joi, viceprimarul orasului, Ovidiu Doroftei PNL),.

Spania: Regiunea Valencia si-a inchis televiziunea si radioul din cauza datoriilor

Regiunea Valencia din estul Spaniei a fost fortata sa-si inchida televiziunea si radioul din cauza problemelor financiare, relateaza AFP.

ONU: 6,5 milioane de sirieni si-au abandonat locuintele din cauza razboiului

ONU a anuntat ca numarul sirienilor nevoiti sa-si abandoneze casele din cauza razboiului a inregistrat o crestere foarte mare, atingand de-acum 6,5 milioane de persoane.

ONU: Aproximativ 6,5 milioane de sirieni si-au abandonat locuintele din cauza razboiului

ONU a anuntat, luni, ca numarul sirienilor nevoiti sa-si abandoneze casele din cauza razboiului a inregistrat o crestere foarte mare, ajungand la 6,5 milioane de persoane, informeaza AFP, citata de.

Adrian Gurzau, deputat PDL: Pensiile nu ajung la timp din cauza Guvernului

DeputatulPDLAdrian Gurzau a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Butonul de panica difuzata de B1 TV, ca pensiile nu ajung la timp la pensionari din cauza Guvernului si nu a postasilor, asa cum s.

Adrian Gurzau, deputat PDL: Pensiile nu ajung la timp din cauza Guvernului (VIDEO)

DeputatulPDLAdrian Gurzau a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Butonul de panica difuzata de B1 TV, ca pensiile nu ajung la timp la pensionari din cauza Guvernului si nu a postasilor, asa cum s.

Doi copii, gasiti lesinati in cada dupa baie. Baiatul de sase ani a murit din cauza intoxicatiei cu monoxid de carbon

Update 11. 33 - Baiatul de sase ani gasit lesinat in cada a murit din cauza unei intoxicatii cu monoxid de carbon, a spus directorul Spitalului Gaesti, acolo unde copilul a fost transportat. Baiatul a.

Profesorii ies in strada din cauza saraciei. 10.000 de oameni sunt asteptati la miting. Protestul paralizeaza traficul

Profesorii au inceput sa se adune, miercuri dimineata, in fata Guvernului, pentru un mare miting, la care sunt asteptati 10. 000 de cadre didactice,nemultumite de salarii si de conditiile din.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )