Libnet.ro
UNICEF

05:45

Antonescu: Eu nu am alta politica decat PNL, Victor Ponta exagereaza deja

B1 B1,
Antonescu: Eu nu am alta politica decat PNL, Victor Ponta exagereaza deja

Victor Ponta exagereaza deja vorbind despre un proiect personal al luiCrinAntonescu, a explicat, luni, chiar presedintele PNL, explicand ca singura sa politica este cea a partidului. Eu nu am o. continuă pe B1

Antonescu: Eu nu am alta politica decat PNL, Ponta exagereaza deja. A vrut sa rupa USL, a optat pentru combinatii cu Dan Voiculescu

Victor Ponta exagereaza deja vorbind despre un proiect personal al luiCrinAntonescu, a explicat, luni, chiar presedintele PNL, explicand ca singura sa politica este cea a partidului. Eu nu am o.

Mircea Rosca (PNL): Victor Ponta va scoate liberalii de la guvernare dupa ruperea USL

Vicepresedintele PNL Mircea Rosca, lider al filialei prahovene a formatiunii politice, a declarat, vineri, ca ruperea USL este inevitabila, iar Victor Ponta va scoate PNL de la guvernare, potrivit Agerpres. Vad c.

Liderii USL, duel de la distanta de la ora 20.00. Antonescu, conferinta la sediul PNL; Victor Ponta, emisiune la Antena 3

In seara dinantea ultimatumului, Crin Antonescu si Victor Ponta si-au programat iesiri publice concomitente. Liderul PNL va sustine o conferinta de presa de la ora 20. 00, la sediul partidului, in timp ce premierul Victor Ponta va fi prezent intr-o emisune la Antena 3, la aceeasi ora.

Cum a crescut Victor Ponta pe Facebook? Foarte simplu si foarte mult!

Cei care gestioneaza contul de Facebook al premierului Ponta au contopit doua pagini care apartineau acestuia: cea oficiala si pagina de comunitate numita Victor Ponta cel mai bun premier.

Cum explica Victor Ponta cresterea fulminanta a paginii sale de Facebook

Dupa ce intre 20 si 21 februarie pagina de Facebook a lui Victor Ponta a inregistrat o crestere de 55. 000 de fani, echipa de comunicare a premierului a oferit o explicatie oficiala.

Antonescu: L-as invinge pe Victor Ponta la alegerile prezidentiale

Presedintele PNL, Crin Antonescu, crede ca ar castiga o confruntare cu Victor Ponta pentru fotoliul de sef al statului. Liderul PNL l-a provocat, in emisiunea Dupa 20 de ani, pe premier la o confruntare televizata chiar in aceste zile,.

Nini Sapunaru, presedinte PNL Vrancea, ii replica premierului Victor Ponta: liberalii pot face politica si din opozitie

Liderul Partidului National Liberal Vrancea a reactionat dupa ce primul ministru a postat pe Facebook un mesaj adresat alegatorilor PNL si PSD in care ii asigura pe liberali ca nu li se vor lua functiile.

Presedinte PNL Vrancea ii replica premierului Victor Ponta: Liberalii pot face politica si din opozitie

Liderul Partidului National Liberal Vrancea a reactionat dupa ce primul ministru a postat pe Facebook un mesaj adresat alegatorilor PNL si PSD in care ii asigura pe liberali ca nu li se vor lua functiile.

Crin Antonescu: Victor Ponta nu imi raspunde la telefon.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, sambata, de la Palatul Parlamentului, ca sta la dispozitia lui Victor Ponta oricand pentru o discutie, dar ca acesta din urma nu raspunde la telefon. Oricand stau la dispozitia domnului Ponta. Eu cred ca este cazul. Nu exista varianta sa imi aman vizita oficiala programata pentru luni, pentru ca este o vizita oficiala si nu pot sa aman asa ceva decat daca este o catastrofa in Romania. Nu pot sa aman asa ceva pentru ca nu imi raspunde Victor Ponta .

Crin Antonescu: Victor Ponta nu imi raspunde la telefon. Romania va avea ori un Guvern USL, ori Guvern carpit de premier (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, sambata, ca sta la dispozitia lui Victor Ponta oricand pentru o discutie, dar ca acesta din urma nu raspunde la telefon. Oricand stau la dispozitia domnului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )