Libnet.ro
UNICEF

09:45

Mircea Rosca (PNL): Victor Ponta va scoate liberalii de la guvernare dupa ruperea USL

B1 B1,
Mircea Rosca (PNL): Victor Ponta va scoate liberalii de la guvernare dupa ruperea USL

Vicepresedintele PNL Mircea Rosca, lider al filialei prahovene a formatiunii politice, a declarat, vineri, ca ruperea USL este inevitabila, iar Victor Ponta va scoate PNL de la guvernare, potrivit Agerpres. Vad c. continuă pe B1

Senator PNL: Victor Ponta si-a bagat picioarele in ele de fonduri europene. Este o crima impotriva economiei Romaniei

Senatorul PNL Cristian Bodea sustine ca premierul Victor Ponta a fost asa de ocupat cu acea crestere economica pe care nu o simte nimeni incat si-a bagat picioarele in ele de fonduri UE, astfel incat.

Criza in USL se prelungeste: Victor Ponta a preluat interimar ministerul Finantelor, iar Constantin Nita - ministerul Economiei, Crin Antonescu ar fi refuzat alte propuneri decat cele stabilite de PNL

Premierul Victor Ponta a preluat interimat ministerul Finantelor, iar Constantin Nita - ministerul Economiei, dupa demisiile inregistrate oficial ale ministrilor liberali Daniel Chitoiu si Andrei Gerea. Intr-un comunicat oficial al Guvernului se arata ca Ponta a avut o discutie cu Crin Antonescu, in care liderul liberal ar fi refuzat sa faca alte propuneri de ministri decit cele stabilite in forul conducator al PNL - respectiv Klaus Iohannis ministru la Interne si vicepremier.

UPDATE Victor Ponta: Am vorbit cu Basescu, mi-a zis ca asteapta stabilitate. Nu demisionez daca PNL se retrage / Daca in 45 de zile PNL nu vine cu propuneri pentru portofoliile vacante, voi numi alti ministri

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca este gata sa-i numeasca si azi pe cei patru ministri liberali si ca nu are intentia sa demisioneze, chiar daca PNL va decide sa isi retraga ministrii din Guvern. Daca as demisiona, de abia atunci inseamna ca si eu si Antonescu ii vrem binele lui Traian Basescu - o noua nominalizare pentru postul de prim-ministru-n. r. ) ar face-o Traian Basescu - categoric aceasta varianta este exclusa. Nu se pune problema sa-i dam din nou dreptul lui Basescu de a face o nominalizare, a spus Ponta.

Victor Ponta: Mariana Campeanu trebuie sa isi continue activitatea, daca Basescu nu are nimic concret

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat ca a discutat, joi, cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, dupa ce aceasta s-a sfatuit si cu liderul PNL, Crin Antonescu, si ca i-a transmis ca nu trebuie sa demisioneze atat timp cat acuzatiile.

Victor Ponta: Putem pastra USL, dar Antonescu sa isi asume guvernarea; greseste cu opozitia

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca crede ca exista sanse de mentinere a USL, dar a precizat ca liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie sa isi asume responsabilitatea guvernarii si a aratat ca acesta greseste daca apreciaza ca este mai bine sa.

Victor Ponta: Crin Antonescu a luat deja decizia de candida la prezidentiale din opozitie

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca liderul PNL, Crin Antonescu, a luat deja decizia de a candida la alegerile prezidentiale din opozitie, fara a-si asuma raspunderea guvernarii.

VIDEO Victor Ponta: Crin Antonescu a luat deja decizia de a candida la prezidentiale din opozitie

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca liderul PNL, Crin Antonescu, a luat deja decizia de a candida la alegerile prezidentiale din opozitie, fara a-si asuma raspunderea guvernarii.

Crin Antonescu: Daca Victor Ponta vrea alt guvern, SA DEMISIONEZE mai intai

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca daca Victor Ponta vrea sa faca un alt guvern, acesta trebuie mai intai sa-si dea demisia din fruntea guvernului USL.

Crin Antonescu: Daca Victor Ponta vrea alt guvern, sa demisioneze mai intai

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca daca Victor Ponta vrea sa faca un alt guvern, acesta trebuie mai intai sa-si dea demisia din fruntea guvernului USL.

Trucul lui Victor Ponta pentru a scapa de Ghetea de la CEC.

Premierul Victor Ponta il vrea dat jos pe seful CEC Bank, Radu Ghetea, vinovat de a fi inlesnit acordarea unui credit bancar Ioanei Basescu. Pretinsa ilegalitate a acestei operatiuni nu a fost confirmata insa de catre comisia parlamentara insarcinata cu cercetarea cazului. Premierul Victor Ponta a gasit cea mai usoara cale de a scapa de Radu Ghetea de la sefia CEC Bank. Bancherul a intrat in dizgratiile lui Victor Ponta la finele anului trecut cand fostul ministru de Finante, Daniel Chitoiu a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )