Libnet.ro
UNICEF

09:31

Antonescu: Decizia privind candidatura lui Becali la parlamentare ar putea fi luata luni de PNL

Antena3 Antena3,
Antonescu: Decizia privind candidatura lui Becali la parlamentare ar putea fi luata luni de PNL

Crin Antonescu, co-presedintele USL, a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca a fost contactat de George Becali, care si-a exprimat intentia de a sustine, impreuna cu partidul sau, Partidul National. continuă pe Antena3

Crin Antonescu: Decizia privind candidatura lui Becali la parlamentare ar putea fi luata luni de PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca o decizie privind candidatura lui Gigi Becali la parlamentare, din partea liberalilor, ar putea fi luata luni, in Biroul Politic Central al partidului, punctand ca el sustine o astfel de hotarare.

Antonescu sustine candidatura lui Becali

Crin Antonescu, co-presedintele USL, a declarat, in aceasta seara, ca a fost contactat de George Becali, care si-a exprimat intentia de a sustine, impreuna cu partidul sau, Partidul National Liberal, conform Antena3. ro.

Sebastian Lazaroiu, despre candidatura lui Becali din partea liberalilor: PNL a intrat in ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu se intreaba daca nu cumva PNL a intrat in anul mortii in contextul in care Gigi Becali a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din partea liberalilor. PNL a intrat in anul mortii? Eu Becali, care candidez sub sigla USL, nu ma poate bate nici Obama. Ma retrag de la Bruxelles si vin in Parlamentul Romaniei. Voi fi membru PNL si voi candida din partea USL, a incheiat Gigi Becali, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de .

Decizia privind insolventa Hidroelectrica a fost amanata pentru saptamana viitoare

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a amanat, joi, pentru 18 octombrie decizia in cazul recursurile formulate de Alpiq RomIndustries, Alpiq RomEnergie si Hidrosind impotriva hotararii din iunie a Tribunalului Bucuresti de deschidere a procedurii insolventei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )