Libnet.ro
UNICEF

10:45

Crin Antonescu: Decizia privind candidatura lui Becali la parlamentare ar putea fi luata luni de PNL

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Decizia privind candidatura lui Becali la parlamentare ar putea fi luata luni de PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca o decizie privind candidatura lui Gigi Becali la parlamentare, din partea liberalilor, ar putea fi luata luni, in Biroul Politic Central al partidului, punctand ca el sustine o astfel de hotarare. continuă pe Adevărul

Antonescu: Decizia privind candidatura lui Becali la parlamentare ar putea fi luata luni de PNL

Crin Antonescu, co-presedintele USL, a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca a fost contactat de George Becali, care si-a exprimat intentia de a sustine, impreuna cu partidul sau, Partidul National.

Crin Antonescu sustine candidatura USL a lui Becali

Crin Antonescu, co-presedintele USL, a declarat, vineri seara, la Antena 3, ca a fost contactat de George Becali, care si-a exprimat intentia de a sustine, impreuna cu partidul sau, Partidul National.

Crin Antonescu: Nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului/ Vom vota incheierea unui acord cu PNG/ Nu am discutat niciun fel de subiect legat de finantare

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu poate vorbi in numele PSD-ului in ceea ce priveste un acord politic intre USL si formatiunea lui Gigi Becali - Partidul Noua Generatie PNG). Liderul liberal a tinut insa sa precizeze ca nu e nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului si ca PNL a deschis si va deschide locurile sale unor oameni din societatea civila, unor oameni din peisajul intelectual. Intrebat daca acordul cu PNG si candidatura lui Becali pe locurile PNL vor fi supse votului, Antonescu a raspuns afirmativ.

Crin Antonescu: Nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului. ...

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu poate vorbi in numele PSD-ului in ceea ce priveste un acord politic intre USL si formatiunea lui Gigi Becali - Partidul Noua Generatie PNG). Liderul liberal a tinut, insa, sa precizeze ca nu e nu e Gigi Becali singurul om care se alatura acum USL-ului si ca PNL a deschis si va deschide locurile sale unor oameni din societatea civila, unor oameni din peisajul intelectual. Intrebat daca acordul cu PNG si candidatura .

Crin Antonescu: Se va vota incheierea unui acord cu PNG. Nu e Becali singurul om care se alatura acum partidului

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca se va vota in cadrul partidului acordul cu Partidul Noua Generatie si candidatura europarlamentarului George Becali pe locurile liberalilor. Liderul PNL a.

Antonescu sustine candidatura lui Becali

Crin Antonescu, co-presedintele USL, a declarat, in aceasta seara, ca a fost contactat de George Becali, care si-a exprimat intentia de a sustine, impreuna cu partidul sau, Partidul National Liberal, conform Antena3. ro.

Gigi Becali: M-am intalnit cu Crin Antonescu pentru a discuta fuziunea PNG cu PNL

George Becali a declarat, miercuri, ca a avut o intalnire cu presedintele PNL, Crin Antonescu, in urma cu cateva zile, pentru a-i propune fuziunea cu PNG, transmite Mediafax. intr-o interventie la RTV, Becali.

Radu Banciu: Gigi Becali i-a dat ultimatum lui Crin Antonescu. Nu-i putin sa fii si cioban si europarlamentar

Jurnalistul Radu Banciu a comentat miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, intalnirea dintre Gigi Becali si Crin Antonescu, pentru a discuta despre o posibila fuziune intre PNG.

Adriana Saftoiu: Crin Antonescu este un om mic si ranchiunos

Fosta deputata PNLAdriana Saftoiu a declarat miercuri seara in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu ca atitudinea lui Crin Antonescu a lasat de dorit inca de pe vremea cand acesta.

Adriana Saftoiu il ataca pe Crin Antonescu: Se comporta straniu, ca lovit de amnezie. Nu mi-am dat demisia din PNL

Adriana Saftoiu a raspuns dur aparentei ignorante a lui Crin Antonescu referitoare la apartenenta ei la grupul PNL. Luni, presedintele PNL s-a aratat surprins ca este intrerat daca Saftoiu se regaseste pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )