Libnet.ro
UNICEF

05:30

Antonescu: PNL cere partenerilor din USL anularea documentelor privind infiintarea USD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Antonescu: PNL cere partenerilor din USL anularea documentelor privind infiintarea USD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in aceasta seara, ca Biroul Politic al partidului a decis ca formatiunea sa ceara partenerilor din USL anularea documentelor privind infiintarea USD. --- * Update 21:23 Antonescu: Nu s-a cerut demisia mea Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca in Biroul Politic al PNL nu s-a cerut demisia sau demiterea sa, insa ca a propus, in aceste conditii, excluderea senatorului Sorin Iliesiu, pentru a da un semnal ca nu este posibil in partid ca orice natarau sa faca oricand propuneri. continuă pe Ziarul Bursa

Antonescu: PNL cere anularea documentelor privind infiintarea USD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in aceasta seara, ca Biroul Politic al partidului a decis ca formatiunea sa ceara partenerilor din USL anularea documentelor privind infiintarea USD. --- * Update 21:23 Antonescu: Nu s-a cerut demisia mea Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca in Biroul Politic al PNL nu s-a cerut demisia sau demiterea sa, insa ca a propus, in aceste conditii, excluderea senatorului Sorin Iliesiu, pentru a da un semnal ca nu este posibil in partid ca orice natarau sa faca oricand propuneri.

Sedinta decisiva in PNL, liberalii decid soarta USL

Sedinta Biroului Politic National al PNL in care presedintele liberalilor, Crin Antonescu, va cere clarificarea mandatului sau in negocierile cu USL a inceput marti la Palatul Parlamentului. Crin Antonescu a.

Ponta: Criza din USL este minora; Maine seara, dupa sedinta PNL, sper sa avem o solutie.

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, luni, speranta ca marti seara, dupa sedinta BPN al PNL, sa se gaseasca o solutie la actuala criza din USL, el apreciind ca aceasta criza este una minora, relateaza Mediafax. Sper - maine seara e o sedinta la PNL - si sper sa avem o solutie. Criza e una minora, nu s-a intamplat nimic irevocabil, a spus Ponta, intr-o emisiune la Antena 3. Ponta a precizat ca in discutiile cu liderul PNL Crin Antonescu a expus varianta in care renunta la cea de-a patra .

PDL cere demisia deputatilor USL din Comisia Juridica, dupa votul in cazul Cosma.

PDL cere demisia deputatilor USL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, pe care i-a acuzat ca au actionat pentru blocarea justitiei, dupa ce au votat impotriva ridicarii imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma, informeaza Mediafax. Alin Tise a declarat, luni, ca deputatii USL aplica dictatura Parlamentului si a aratat ca pentru ei nu mai exista legi, ci doar majoritatea de 70 la suta. Deputatii USL din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au actionat, luni, pentru blocarea .

Antonescu: PNL isi mentine propunerile si cere anularea documentelor privind infiintarea USD

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, marti seara, la finalul sedintei Biroului Politic National al PNL, ca PNL a decis ca isi mentine propunerile pentru posturile de ministrii, inclusiv cea referitoare la.

Antonescu: PNL isi mentine propunerile pentru posturile de ministrii si cere PSD, UNPR si PC anularea imediata a USD

Presedintele liberalCrin Antonescu a declarat, marti seara, la finalul sedintei conducerii PNL, ca se cere anularea imediata a UniuniiSocial Democrate deoarece aceasta contravine protocolului USL.

Antonescu: PNL isi mentine propunerile pentru posturile de ministri si cere PSD, UNPR si PC anularea imediata a USD

Presedintele liberalCrin Antonescu a declarat, marti seara, la finalul sedintei conducerii PNL, ca se cere anularea imediata a UniuniiSocial Democrate deoarece aceasta contravine protocolului USL.

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Crin Antonescu ca PSD si PNL nu au reusit sa ajunga la o intelegere privind structura Guvernului. Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. , a spus Ponta. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa .

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Antonescu: Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. Cat timp domnul Basescu este in functie, tara nu va avea liniste. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Daniel .

Criza din USL se simte. Surse: 20 de filiale ale PNL nu l-ar mai sustine pe Antonescu

Criza USL isi spune cuvantul si in partid. Asa se face ca liderul PNL, Crin Antonescu, este contestat de tot mai multi lideri din propriul partid. Printre acestia, Calin Popescu-Tariceanu si Sorin Iliesiu,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )