Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ponta: Criza din USL este minora; Maine seara, dupa sedinta PNL, sper sa avem o solutie.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Criza din USL este minora; Maine seara, dupa sedinta PNL, sper sa avem o solutie.

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, luni, speranta ca marti seara, dupa sedinta BPN al PNL, sa se gaseasca o solutie la actuala criza din USL, el apreciind ca aceasta criza este una minora, relateaza Mediafax. Sper - maine seara e o sedinta la PNL - si sper sa avem o solutie. Criza e una minora, nu s-a intamplat nimic irevocabil, a spus Ponta, intr-o emisiune la Antena 3. Ponta a precizat ca in discutiile cu liderul PNL Crin Antonescu a expus varianta in care renunta la cea de-a patra . continuă pe România Liberă

QA: Criza din USL, asemanari izbitoare cu ruperea D.A.

Alessandra Stoicescu a prezentat, in editia de sambata a emisiunii QA, cateva asemanari intre ruperea aliantei D. , in 2007, si actualul scandal din interiorul USL. Potrivit celor prezentate de.

UPDATE Sedinta a conducerii PNL, marti. Crin Antonescu, dupa ce i s-a cerut demisia: Cer sa clarificam lucrurile, nu poate Sorin Iliesiu si nici chiar Tariceanu sa-si bata joc de un partid

O sedinta a Biroului Politic National al PNL a fost convocata pentru marti dupa-amiaza, surse din partid sustinand ca urmeaza sa se discute in legatura cu criza din USL, relateaza Mediafax. Potrivit agentiei Agerpres, presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca Biroul Politic National al liberalilor se va reuni pentru a clarifica mandatul sau la conducerea partidului.

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Antonescu: Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. Cat timp domnul Basescu este in functie, tara nu va avea liniste. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Daniel .

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Crin Antonescu ca PSD si PNL nu au reusit sa ajunga la o intelegere privind structura Guvernului. Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. , a spus Ponta. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa .

Victor Ponta, dupa intalnirea USL: Inca nu ne-am inteles

Premierul Victor Ponta a spus, dupa intalnirea USL, ca nu s-a ajuns la o intelegere. Intrebat de jurnalisti, la iesirea de la intalnirea USL, daca s-au inteles, Victor Ponta a raspuns: Inca nu.

Victor Ponta, dupa intalnirea USL: Inca nu ne-am inteles. Antonescu: Premierul trebuie sa ia decizia!

Premierul Victor Ponta a spus, dupa intalnirea USL, ca nu s-a ajuns la o intelegere. Intrebat de jurnalisti, la iesirea de la intalnirea USL, daca s-au inteles, Victor Ponta a raspuns: Inca nu.

Nervos, USL-ul trecea

Criza din USL pare ca se adanceste in ultimele zile, avand in vedere faptul ca discutiile privind restructurarea Executivului, sistate brusc, nu au fost inca reluate.

Scandalul din USL ia amploare. Daca vreti sa rupeti alianta, sa o faceti mai repede, ca avem treaba

Scandalul ia amploare in USL. Lideri importanti din PSD au anuntat ca social-democratii au majoritate parlamentara si pot guverna fara PNL. Liberalii nu cedeaza si raspund ca au cerut doar un post de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )