Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu: Ponta a procedat corect, a incercat o formula amiabila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Antonescu: Ponta a procedat corect, a incercat o formula amiabila

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat azi ca premierul Victor Ponta a procedat corect in ceea ce priveste reprezentarea tarii naostre la Consiliul European, precizand ca se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa foloseasca dreptul de veto, conform Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Antonescu: Ponta a procedat corect, a incercat o formula amiabila, dar nu s-a putut.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi ca premierul Victor Ponta a procedat corect in ceea ce priveste reprezentarea Romaniei la Consiliul European, precizand ca se asteapta inclusiv ca presedintele Traian Basescu sa foloseasca dreptul de veto, potrivit Mediafax. Dupa ce a incheiat intrevederea cu presedintele, premierul, in drum spre Sala Palatului, a avut o discutie cu mine. V-a comunicat si dumneavoastra care e punctul sau de vedere, consider ca e un punct de vedere normal, .

Antonescu: Ponta a procedat corect. A incercat o formula amiabila, dar nu s-a putut

Crin Antonescu a declarat joi ca premierul Victor Ponta a procedat corect in ceea ce priveste reprezentarea reprezentarea Romaniei la Consiliul European. Acesta a precizat de asemenea ca se astepta ca presedintele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )