Libnet.ro
UNICEF

16:30

Antonia, mesaj fara precedent. S-a enervat rau de tot, toti au vazut-o

Playtech Playtech,
Antonia, mesaj fara precedent. S-a enervat rau de tot, toti au vazut-o

Antonia pare ca a facut bilantul anului 2020. Artista a publicat un mesaj cu referire la unele nereguli in ceea ce priveste noua generatie. Admiratorii ei sunt de parere ca adnotarile sale au o traiectorie directa, ce duce spre Lino Golden. Antonia, mesaj cu subinteles pentru Lino Golden? Chiar daca spiritul Craciunului s-a simtit in . continuă pe Playtech

Noua Nadia Comaneci, oprita de Politie. A fost data jos din masina, cu forta: momente fara precedent

Ana Barbosu, fata de aur a gimnasticii romanesti, comparata cu Nadia Comaneci, a fost oprita in trafic de Politie si data jos din masina cu forta. Momentele de panica au fost o farsa. Farsa de zile mari. Noua Nadia Comaneci, oprita de Politie in trafic si data jos din masina cu forta La Campionatul European .

Ce a facut Florin Salam cu averea de milioane. S-a aflat acum, este fara precedent pentru lumea manelelor

Florin Salam este, fara doar si poate, unul dintre cei mai bogati manelisti din Romania, iar succesul pe care il are pe la diverse petreceri ii aduc sume mari de bani in buzunare. Ce a facut Florin Salam cu averea de milioane insa cu toate acestea, Florin Salam s-a asigurat ca banii castigati din muzica .

Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: E un efort logistic fara precedent. Suntem pregatiti, asa incat fiecare cetatean sa aiba acces la vaccin (VIDEO)

Primele 10. 000 de doze de vaccin anticoronavirus au ajuns in Romania. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare la nivelul Romaniei, a declarat ca este un efort logistic fara precedent, dar el si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )