Libnet.ro
UNICEF

10:30

Antrenorul Sinisa Mihajlovic (Bologna) a fost externat dupa tratamentul pentru leucemie

Hotnews Hotnews,
 Antrenorul Sinisa Mihajlovic (Bologna) a fost externat dupa tratamentul pentru leucemie

Tehnicianul gruparii Bologna, Sinisa Mihajlovic, a fost externat miercuri dimineata, 20 noiembrie, din spitalul SantOrsola din Bologna, dupa ce a terminat cel de-al treilea ciclu din tratamentul pentru leucemie. continuă pe Hotnews

VIOLETA ALEXANDRU: Peste jumatate din fondurile externe nerambursabile alocate Ministerului Muncii au fost atrase, dupa 10 luni

La nivelul Ministerului Muncii au fost atrase numai putin de peste jumatate din fondurile externe nerambursabile, dupa primele 10 luni, sustine ministrul de resort, Violeta Alexandru, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Cosmin Contra a confirmat ca nu va continua la nationala: Decizia a fost luata dupa meciul cu Suedia

Cosmin Contra a confirmat, dupa meciul cu Spania, ca nu va mai fi selectionerul Romaniei. Acesta a precizat ca a luat decizia dupa meciul cu Suedia, pentru ca nu si-a indeplinit obiectivul: calificarea la Campionatul European din 2020.

VIDEO Moto3: MP al Valenciei a fost intrerupt dupa un accident in care au fost implicati cinci piloti

Marele Premiu al Valenciei la clasa Moto3, disputat duminica pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia Spania), a fost intrerupt din cauza unui accident survenit in turul 2 si in care au fost implicati cinci piloti, informeaza AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2159 seconds )