Libnet.ro
UNICEF

16:45

Anul 2017, cel mai violent din ultimele doua decenii in Mexic, cu peste 23.000 de omoruri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Anul 2017, cel mai violent din ultimele doua decenii in Mexic, cu peste 23.000 de omoruri

Anul 2017 a fost cel mai violent din ultimele doua decenii in Mexic, unde au fost consemnate in primele unsprezece luni 23. 101 omoruri, potrivit datelor oficiale publicate vineri, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Anul 2017, cel mai violent din ultimele doua decenii din Mexic: In primele 11 luni au fost comise 23.100 de omoruri

Anul 2017 a fost cel mai violent din ultimele doua decenii in Mexic, unde au fost consemnate in primele unsprezece luni 23. 101 omoruri, potrivit datelor oficiale publicate vineri, transmite AFP, citata de Agerpres. Bilantul este cel mai ridicat din ultimii 20 de ani, de cand autoritatile consemneaza statistici in materie.

Marea dorinta a lui Bill Gates, cel mai bogat om din lume

Miliardarul american Bill Gates, cel mai bogat om din lume, isi incheie anul 2017 cu o dorinta neimplinita inca: mai mult timp pentru a citi.

VIDEO. Detaliul uimitor care s-a descoperit in filmarea cu cel mai spectaculos nod rutier din Romania

Cel mai complex si cel mai spectaculos nod rutier din Romania Nodul rutier se afla in apropie de Turda. Acesta conecteaza A10, A3 si DN1 si este aproape finalizat, potrivit Adevarul. Acest.

Solstitiul de iarna 2017. Cea mai scurta zi din an. Tot ce trebuie sa stii despre solstitiul de iarna din 21 decembrie

Solstitiul de iarna reprezinta ziua cea mai scurta si noaptea cea mai lunga. Ca in fiecare an, acesta are loc pe data de 21 decembrie. Solstitiul de iarna, la fel ca cel de vara si echinoctiile de.

Petre Daea a anuntat unde va sarbatori Craciunul: O sa fiu in cel mai frumos loc din lume...

Dupa un an in care a trecut de la statutul de politician anonimla cel de poate cel mai cunoscut ministru din Guvernul Romaniei, viral in mediul online pentru obsesia sa pentru oaie, a venit.

Cel mai ghinionist concurent? A avut tot timpul raspunsul in fata ochilor (VIDEO)

Alberto se poate numi de departe cel mai ghinionist concurent. Prezent la showul Vrei sa fii miliardar? din Spania, barbatul a gresit raspunsul la intrebarea de 100. 000 de euro. Asta, desi a.

Nationala de fotbal a Romaniei incheie anul 2017 pe cel mai slab loc din ultimii cinci ani

Nationala de fotbal a Romaniei termina acest an pe pozitia 41 in lume, conform clasamentului FIFA Coca Cola publicat azi.

Tranzactie de 1,9 miliarde de euro in Austria: T-Mobile cumpara UPC, cel mai mare operator de comunicatii din cablu din aceasta tara

T-Mobile Austria, divizia de telefonie mobila a grupului german Deutsche Telekom, a anuntat vineri achizitia UPC Austria, cel mai mare operator de comunicatii prin cablu din aceasta tara, pentru 1,9 miliarde euro, pentru a crea un grup integrat de comunicatii, capabil sa ofere servicii integrate fix-mobil: internet, TV si telefonie mobila si fixa. Deutsche Telekom si Liberty Global, doua grupuri de comunicatii prezente si pe piata din Romania, estimeaza ca tranzactia va fi finalizata in a doua jumatate a anului 2018, dupa aprobarea autoritatilor de concurenta din Austria.

Mihai Covaliu (presedinte COSR), despre performantele si problemele din sportul romanesc in anul 2017; Programul Samurai 2020, printre principalele realizari ale COSR

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu, a vorbit, intr-un interviu acordat pentru Agerpres, despre performantele si dezamagirile din sportul romanesc in anul 2017. Covaliu este convins ca delegatia Romaniei va obtine mai multe medalii la Jocurile Olimpice din 2020 decat la cele din 2016 de la Rio de Janeiro, cu ajutorul unor programe de tip 'Samurai 2020' si prin prioritizarea federatiilor sportive, care vor primi de la Ministerul Tineretului si Sportului bugete mai mari datorita performantelor inregistrate la campionatele europene si mondiale.

Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului, primul ierarh pus sub control judiciar, incheie anul 2017 cu inima senina: M-ati vazut trist? Ma rog sa treaca umbra

InaltPreaSfintitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, va incheia cu inima senina anul 2017, in ciuda problemelor cu legea pe care le-a avut, in premiera pentru un ierarh din Romania. Anul 2017 i-a adus un dosar DNA in cazul fermei de la Nazarcea, in care a primit masura de control judiciar de care a fost iertat in cele din urma. Procurorii anticoruptie cerusera chiar arestarea lui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )