Libnet.ro
UNICEF

18:45

ANUL TRECUT, ANRE a aplicat amenzi de peste 19 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANUL TRECUT, ANRE a aplicat amenzi de peste 19 milioane de lei

Autoritatea Nationala pentru Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a aplicat amenzi in valoare totala de 19. 935,15 lei, anul trecut, doar cele impuse marilor operatori din sectorul energiei electrice si al gazelor naturale insumand 11. 000 lei. continuă pe Ziarul Bursa

ANAT: Valoarea voucherelor de vacanta emise anul trecut a fost de 250 de milioane de euro

Valoarea voucherelor de vacanta emise anul trecut a ajuns la 250 de milioane de euro, un nivel de aproape noua ori mai mare fata de 2017, potrivit informatiilor primite de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) de la Ministerul Finantelor Publice si publicate astazi.

ANRE a aplicat amenzi de aproape 20 milioane lei, in 2018. Cele mai multe sanctiuni catre marii operatori din domeniul energiei electrice si gazelor naturale

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a aplicat, in 2018, amenzi totale de 19,7 milioane de lei, din care aproape 12 milioane de lei aplicate marilor operatori din domeniul energiei electrice si gazelor naturale, potrivit.

Profitul bancilor a crescut cu 35% anul trecut, fata de 2017

Sistemul bancar din Romania a obtinut un profit cumulat, necompensat cu pierderile, de 7,17 miliarde de lei, anul trecut, o crestere cu 35% fata de anul anterior, arata date afisate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ANSVSA: 102 focare de pesta, inregistrate pe malul Borcei. Autoritatile au platit despagubiri de peste 19 milioane de lei

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 299 localitati din 21 de judete, cu un numar de 1. 131 de focare dintre care 18 in exploatatii comerciale). Conform ANSVSA, in alte 2 judete exista doar cazuri la mistreti. in total au fost eliminati 365. 197 de porci afectati de boala si exista 1007 cazuri la mistreti.

Yola Residence - peste 10 milioane euro investiti intr-un proiect rezidential nou

Dezvoltatorul imobiliar Alexandru Tiron inves-teste peste 10 milioane de euro intr-un proiect rezidential nou din Bucuresti.

ANRE a aplicat anul trecut amenzi totale de peste 19,7 milioane lei

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a anuntat, astazi, ca a aplicat anul trecut amenzi totale de 19,72 milioane lei 4,24 milioane euro).

ANUL TRECUT, FATA DE 2017, Profitul net al Transgaz a scazutcu 14,3%, la 498,95 milioane lei

Societatea Nationala de Transport al Gazelor Naturale Transgaz a inregis-trat, anul trecut, un profit net de 498,95 milioane lei, cu 14,3% mai mic fata de cel din anul precedent, care s-a ridicat la 582,06 milioane lei, conform datelor financiare preliminare transmise, vineri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ANUL TRECUT, IN COMPARATIE CU 2017, Sectorul constructiilor a inregistrat un declin de 4,1%

Volumul lucrarilor de constructii a scazut, pe total, cu 4,1% ca serie bruta), anul trecut, comparativ cu 2017, aceasta scadere reflectandu-se la lucrarile de constructii noi - 8,4%), arata ultimele cifre publicate de Institutul National de Statistica INS).

Cum mai face rost Guvernul de bani la bugetul de stat: Sute de controale la marile companii din energie s-au lasat cu amenzi de multe milioane de lei

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) se lauda, printr-un comunicat de presa, ca in 2018, activitatea sa de control a vizat, cu prioritate, marii operatori din domeniul energiei electrice si gazelor naturale. Anul trecut, au fost sute de controale, in urma carora ANRE a aplicat amenzi de 19,7 milioane de lei, in mare parte la marile companii, bani care s-au dus in totalitate la bugetul de stat.

CU TOATE CA VENITURILE DIN DIVIDENDE AU URCAT CU PESTE 50% SIF Transilvania - profit in stagnare, anul trecut

Discount intre pret si Valoarea Unitara a Activului Net de 46% SIF Transilvania SIF3) a raportat un profit net de 64 milioane de lei, pentru anul 2018, nivel foarte apropiat de cel din anul anterior, cand societatea de investitii financiare cu sediul in Brasov a inregis-trat un rezultat net de 64,23 milioane de lei, se arata in raportul emitentului publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB), la finalul saptamanii trecute.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )