Libnet.ro
UNICEF

06:15

Anunt important pentru romani: ce act a disparut de la 1 septembrie. Nelu Tataru explica de ce l-a scos

Playtech Playtech,
Anunt important pentru romani: ce act a disparut de la 1 septembrie. Nelu Tataru explica de ce l-a scos

Declaratia pe proprie raspundere a parintilor pentru trimiterea copiilor la scoala a fost eliminata, urmand ca triajul sa se faca observational, a spus Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Anunt important pentru tara: ce act a disparut de la 1 septembrie. Nelu Tataru explica de ce a fost scos Parintii nu vor trebui sa mai completeze nicio . continuă pe Playtech

Bani mai multi pentru producatorii romani care vand aceasta leguma. Anunt important pentru toti cultivatorii

Producatorii de rosii care au reusit sa isi culeaga recoletele mai tarziu au incasat bani mai multi. Managerul regional al Malagrow considera ca agricultorii care aplica practici profesionale si amana perioada recoltarii in acest an vor obtine un profit suplimentar considerabil datorita preturilor de producator substantial mai mari. Se anunta bani mai multi pentru producatorii .

Cea mai tare veste pentru romani. Cati bani vor primi incepand de maine, 1 septembrie

Anunt imbucurator pentru romani! Cati bani vor primi de la stat incepand de maine? Ce categorie de oameni se va bucura de o suma de bani de la 1 septembrie? Bani de la stat pentru unii romani. Schimbarea vine de maine, 1 septembrie Milioane de romani au asteptat ziua asta! Seriorii din Romania se vor .

Se dau 2.500 de lei pentru romani. Cum se pot lua banii

Sprijin guvernamental de 2. 500 de lei pentru mii de romani. Modalitatile de acordare sunt reglementate printr-un ordin emis de ministrul Muncii, Violeta Alexandru. 500 de lei pentru romani. Conditii si cum a fost stabilita suma Guvernul a hotarat sa acorde un sprijin in valoare de 2. 500 de lei fiecarui angajat care a lucrat in perioada .

Netflix e gratis pentru romani. Cum poti urmari ultimele filme si seriale

Netflix iti permite acum sa vizionezi gratis unele dintre cele mai populare productii originale, fara a fi nevoie sa-ti configurezi un cont. inainte, doritorii puteau experimenta perioada gratuita de o luna, dar acum metoda este una si mai simpla. Urmareste filme si seriale gratis pe Netflix Este nevoie doar sa accesati aceasta pagina de Netflix .

Ungaria si-a inchis frontierele, dar primeste turisti din Cehia, Slovacia si Polonia Pentru romani este permis doar tranzitul

Ungaria si-a inchis de marti frontierele pentru cetatenii straini, din cauza COVID-19, dar a anuntat luni seara exceptii pentru turistii din Cehia, Slovacia si Polonia, transmite Reuters, potrivit Agerpres. Accesul este permis numai celor care au fost testati recent, putand dovedi astfel ca nu sunt purtatori de coronavirus. Pentru romani, este permis doar tranzitul prin Ungaria.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )