Libnet.ro
UNICEF

20:30

Anunt. incepand de maine dimineata.... Mihai Bendeac, mesaj CIUDAT pentru fanii sai

B1 B1,
Anunt. incepand de maine dimineata.... Mihai Bendeac, mesaj CIUDAT pentru fanii sai

Mihai Bendeac are nevoie de o pauza, astfel ca a luat o decizie importanta in viata sa. Actorul a transmis prietenilor sai ca daca vor sa ia legatura cu el incepand de miercuri nu o vor. continuă pe B1

iUmor revine pe micile ecrane cu cel de-al patrulea sezon. Mihai Bendeac: Ma retrag de la masa juriului. Nu mai fac fata, nu ma mai ajuta medicamentele

Emisiunea de divertisment iUmor debuteaza in aceasta seara, la Antena 1, cu cel de-al patrulea sezon. Delia, Cheloo si Mihai Bendeac sunt cei trei jurati in fata carora sute de umoristi si-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mima sau improvizatie, in incercarea de a-i impresiona, iar unii dintre concurenti le-au dat chiar si lectii.

Radu Tudor: Mesaj ciudat postat de Klaus Iohannis

Radu Tudor a comentat, pe blogul sau, mesajul postat, luni, de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis pe Facebook. Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj ciudat. Domnia sa vorbeste de.

Mihai Margineanu, mesaj despre ministrul Educatiei: Pare nemultumit de educatia lui intelectuala

Mihai Margineanu a publicat unmesaj despre ministrul Educatiei, Liviu Pop, dupa ce in prima saptamana de scoala, copiii de clasa a V-a au primit doar manualulde sport. Se mira.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )