Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se anunta vremuri grele pentru soferii din Galati: a venit momentul asfaltarii celei mai dificile intersectii din oras.

Adevărul Adevărul,
Se anunta vremuri grele pentru soferii din Galati: a venit momentul asfaltarii celei mai dificile intersectii din oras.

Primaria Municipiului Galati informeaza ca in aceasta noapte, pe stradaBrailei, la intersectia cu strazile Traian si Prelungirea Traian vaavea loc efectuarea de semnalizari si marcaje provizorii pentru ingradirea primelor doua benzi de pe sensul de circulatie dinspre Centruspre Stirex si anume, intre intersectia cu Aleea Scolii si intersectiacu strada Traian. continuă pe Adevărul

Se anunta vremuri grele pentru soferii din Galati: a venit momentul asfaltarii celei mai dificile intersectii din oras

Primaria Municipiului Galati informeaza ca in aceasta noapte, pe stradaBrailei, la intersectia cu strazile Traian si Prelungirea Traian vaavea loc efectuarea de semnalizari si marcaje provizorii pentru ingradirea primelor doua benzi de pe sensul de circulatie dinspre Centruspre Stirex si anume, intre intersectia cu Aleea Scolii si intersectiacu strada Traian.

Soferii din Capitala, supravegheati in trafic cu autospeciale neinscriptionate si motociclete

Soferii din Capitala au fost supravegheati in trafic cu autospeciale neinscriptionate si motociclete de catre politistii de la Brigada Rutiera, care in urma actiunii au retinut opt permise de conducere si au amendat 71 de conducatori auto, transmite Mediafax, citand date ale Brigazii Rutiere din Capitala.

A fost inaugurat singurul bazin public din Galati.

Incepand de ieri, galatenii au la dispozitie un bazin de inot la standarde moderne, o facilitate care le-a lipsit in ultimii cinsprezece ani. Tot de ieri, tinerii din Galati care vor sa faca sport de performanta nu mai trebuie sa faca naveta la Braila, pentru antrenamente. Bazinul de Inot de la Baia Comunala a fost modernizat in cadrul unui proiect mai amplu, care vizeaza si modernizarea zonei de baie comunala, cu cabine de baie si baie de aburi. Lucrarile de reabilitare, in valoare de 5,7 .

Drama unei adolescente din Galati. Sufera de o boala rara si grava, dar autoritatile refuza sa-i acorde gradul I de handicap

O adolescenta din Galati sufera de hipersomnie, o boala rara, incurabila, care o face sa doarma zile intregi. Au fost perioade cand fata a dormit chiar si 11 zile la rand. Cu toate acestea autoritatile.

Tone de vin contrafacut descoperite la un singur producator din Galati.

O impresionanta cantitate de vin contrafacut a fost depistata la Galati, intr-o singura societate comerciala. Este vorba despre nu mai putin de 25. 000 de litri de lichid asa-zis bahic, anunta Agerpres. Depistarea acestei faradelegi a fost posibila datorita politistilor specializati in investigarea fraudelor. Acestia au actionat in cooperare cu specialisti ai Ministerului Agriculturii. Comunicatul IGPR arata ca s-au gasit 25. 375 de litri de vin contrafacut, alb si rosu. Lichidul contine alcool .

Avertisment pentru soferii care vor sa ajunga pe litoral. Politia a sanctionat sute de conducatori auto

Autostrada Soarelui este impanzita de radare si de patrule ale politiei Rutiere. De altfel, in aceasta dimineata, pentru cateva ore, politistii au organizat si o razie in urma careia mai multi soferi au.

Chiriile, impozitate pentru pensie din 2014.

Chiar daca nu va creste explicit nivelul impozitelor in 2014, Guvernul vrea sa obtina mai multi bani din colectarea acestora, obligandu-se fata de Fondul Monetar International sa largeasca de anul viitor baza pe care vor fi aplicate obligatiile fiscale . Potrivit unui document inaintat institutiei internationale in vederea semnarii unui nou acord stand-by, in acest an vor fi aduse modificari in privinta impozitul pe venit, pe cel platit la nivel local pentru imobile si contributiile de pensii .

Boubacar propus pentru excluderea din lotul lui Dinamo

Gigi Multescu a anuntat, marti seara, ca a propus conducerii clubului Dinamo sa-l excluda din lot pe mijlocasul Mansaly Boubacar pentru un conflict avut cu acesta la partida cu Viitorul Constanta din etapa a 3-a a Ligii 1.

Traian Basescu doreste reducerea taxelor consulare pentru cetatenii din Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )