Libnet.ro
UNICEF

08:45

Boubacar propus pentru excluderea din lotul lui Dinamo

Online Sport Online Sport,
Boubacar propus pentru excluderea din lotul lui Dinamo

Gigi Multescu a anuntat, marti seara, ca a propus conducerii clubului Dinamo sa-l excluda din lot pe mijlocasul Mansaly Boubacar pentru un conflict avut cu acesta la partida cu Viitorul Constanta din etapa a 3-a a Ligii 1. continuă pe Online Sport

Elena Udrea, aproape de excluderea din PDL. Soarta ei se va decide pe 17 august

Democrat-liberalii s-au saturat de Elena Udrea si vor s-o dea afara din partid. Soarta ei va fi hotarata la Colegiul Director din 17 august. Biroul Permanent National nu a luat nicio hotarare in privinta.

Adrian Cristea este cel mai bine platit fotbalist din lotul Stelei Bucuresti

Cel mai bine platit jucator al Stelei este un fost dinamovist. Dupa 5 ani la acum rivalii din Stefan cel Mare, Printul Adrian Cristea va incasa de la Steaua un salariu de 180. 000 de euro pe sezon. Cu aceasta.

Chiriile, impozitate pentru pensie din 2014.

Chiar daca nu va creste explicit nivelul impozitelor in 2014, Guvernul vrea sa obtina mai multi bani din colectarea acestora, obligandu-se fata de Fondul Monetar International sa largeasca de anul viitor baza pe care vor fi aplicate obligatiile fiscale . Potrivit unui document inaintat institutiei internationale in vederea semnarii unui nou acord stand-by, in acest an vor fi aduse modificari in privinta impozitul pe venit, pe cel platit la nivel local pentru imobile si contributiile de pensii .

Traian Basescu doreste reducerea taxelor consulare pentru cetatenii din Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in Romania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )