Libnet.ro
UNICEF

11:30

Anunt-surpriza facut de Liviu Dragnea la iesirea de la vot

Antena3 Antena3,
Anunt-surpriza facut de Liviu Dragnea la iesirea de la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a votat duminica si la referendum, a declarat ca acest lucru nu trebuie sa fie o surpriza avand in vedere ca a spus tot timpul ca sustine temele pe Justitie lansate in. continuă pe Antena3

Unde a votat Liviu Dragnea? Misterul votului sefului PSD. De ce a votat atat de tarziu

Liviu Dragnea a votat in jurul orei 19. 30, la Liceul Jean Monet din Capitala. La intrare, seful PSD a evitat sa de avreo declaratie. Acesta a parut foarte sobru si a fost zgarcit in comentarii, pe tot parcursul cat a fost insotit de jurnalisti. Liviu Dragnea a votat la Liceul Jean Monnet din Capitala in [] .

De ce fuge Liviu Dragnea de vot? Locatia secreta a fost dezvaluita de PSD

Mai multi politicieni, printre care Klaus Iohannis, Traian Basescu si Victor Ponta, au votat deja. Liviu Dragnea a lipsit. Explicatia e destul de ciudata. Liviu Dragnea, liderul PSD, vrea ca.

Unde a plecat Liviu Dragnea de la sediul PSD. in ce masina s-a urcat cand a scapat de jurnalisti

Liviu Dragnea a avut o zi grea, care pare ca s-a terminat foarte prost, iar asta a recunoscut-o chiar el la iesirea din sediul PSD. Partidul pe care il conduce si care in ultima vreme a scazut in topul preferintelor alegatorilor a obtinut 25,8% la alegerile europarlamentare, la egalitate cu PNL. La distanta foarte mica [] .

Anunt-soc facut de Liviu Dragnea dupa afisarea primelor rezultate exit-poll: Analiza trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, dupa afisarea primelor rezultate exit-poll ca el nu a declarat niciodata ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. Eu cred ca PSD foarte.

Digi24: Liviu Dragnea voteaza intr-o locatie secreta. La ce ora merge la urne liderul PSD

PSD a facut public calendarul de vot al liderilor partidului cu mare intarziere, aproape toti fiind programati la urne pe seara. Locatia in care isi va exprima votul presedintele PSD, Liviu Dragnea, este tinuta in secret.

Liviu Dragnea arunca bomba: Nu hotarasc eu cine va fi candidatul la prezidentiale. Analiza cred ca trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Liviu Dragnea a facut primele declaratii dupa exit-poll. Iata primele reactii: Le multumesc celor care s-au prezentat la vot, in special celor care au votat PSD. Votul de astazi, nu sunt niste rezultate.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Liviu Dragnea a votat la Jean Monnet: Am votat si la referendum. Nu este o zi trista, e o zi buna

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea a votat la ora 19:42, la liceul teoretic Jean Monnet din Bucuresti. Liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat la iesirea din sectia.

Liviu Dragnea, anunt despre demisie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, intrebat daca ia in calcul sa-si dea demisia din functie, ca niciodata nu a facut altceva decat a zis partidul sau ceva impotriva formatiunii pe care o .

Liviu Dragnea a votat si pentru referendum: Nu vad de ce este o surpriza. Tot timpul am sustinut temele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a votat vineri seara, in jurul orei 19. 30, la Liceul Jean Monnet, la alegerile europarlamentare si referendum. Acesta a declarat ca nu vede de ce este o surpriza ca a votat la referendum, pentru ca am spus tot timpul ca sustine temele de la referendum. El este asteptat dupa vot la sediul PSD Baneasa, unde cel mai probabil va anunta candidatul la alegerile prezidentiale.

Liviu Dragnea il ataca din nou pe Iohannis:injura, jigneste, minte

Liderul PSD Liviu Dragnea il acuza pe seful statului Klaus Iohannis ca incearca sa genereze un vot negativ, folosind un limbaj agresiv si astfel sperand sa ajute PNL si USR. Liviu Dragnea sustine ca referendumul initiat de presedinte este o mascarada.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )