Libnet.ro
UNICEF

11:30

Anuntul CFR. Circulatia trenurilor este afectata de conditiile meteo severe

Antena3 Antena3,
Anuntul CFR. Circulatia trenurilor este afectata de conditiile meteo severe

Circulatia trenurilor este afectata de conditiile meteo severe pe relatiile Bucuresti Nord - Lehliu si Valea Alba - Drobeta Turnu Severin Marfuri, sectii aflate pe raza Regionalelor Bucuresti si Craiova, unde ma. continuă pe Antena3

CONFORM CFR: Circulatia trenurilor, afectata de conditiile meteo severe

Circulatia trenurilor este afectata de conditiile meteo severe pe relatiile Bucuresti Nord - Lehliu si Valea Alba - Drobeta Turnu Severin Marfuri.

Circulatia trenurilor, afectata de conditiile meteo severe; pe relatiile Bucuresti Nord - Lehliu si Valea Alba - Drobeta Turnu Severin

Circulatia trenurilor este afectata, sambata dimineata, de conditiile meteorologice severe, pe relatiile Bucuresti Nord - Lehliu si Valea Alba - Drobeta Turnu Severin Marfuri, unde mai multi copaci au cazut pe firul de contact, alimentarea cu electricitate a locomotivelor fiind intrerupta, anunta CFR.

Circulatia trenurilor, afectata de vremea rea. Pe relatia Bucuresti Nord - Lehliu au cazut copaci pe firul de contact

Circulatia trenurilor este afectata, sambata dimineata, de conditiile meteorologice severe, pe relatiile Bucuresti Nord - Lehliu, unde mai multi copaci au cazut pe firul de contact, alimentarea cu electricitate a locomotivelor fiind intrerupta, anunta CFR. Pe sectorul Bucuresti - Lehliu, care are doua fire de circulatie, trenurile vor fi cuplate la locomotive diesel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )