Libnet.ro
UNICEF

06:00

CONFORM CFR: Circulatia trenurilor, afectata de conditiile meteo severe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CONFORM CFR: Circulatia trenurilor, afectata de conditiile meteo severe

Circulatia trenurilor este afectata de conditiile meteo severe pe relatiile Bucuresti Nord - Lehliu si Valea Alba - Drobeta Turnu Severin Marfuri. continuă pe Ziarul Bursa

Circulatia trenurilor, afectata de conditiile meteo severe; pe relatiile Bucuresti Nord - Lehliu si Valea Alba - Drobeta Turnu Severin

Circulatia trenurilor este afectata, sambata dimineata, de conditiile meteorologice severe, pe relatiile Bucuresti Nord - Lehliu si Valea Alba - Drobeta Turnu Severin Marfuri, unde mai multi copaci au cazut pe firul de contact, alimentarea cu electricitate a locomotivelor fiind intrerupta, anunta CFR.

Anuntul CFR. Circulatia trenurilor este afectata de conditiile meteo severe

Circulatia trenurilor este afectata de conditiile meteo severe pe relatiile Bucuresti Nord - Lehliu si Valea Alba - Drobeta Turnu Severin Marfuri, sectii aflate pe raza Regionalelor Bucuresti si Craiova, unde ma.

Circulatia trenurilor, afectata de vremea rea. Pe relatia Bucuresti Nord - Lehliu au cazut copaci pe firul de contact

Circulatia trenurilor este afectata, sambata dimineata, de conditiile meteorologice severe, pe relatiile Bucuresti Nord - Lehliu, unde mai multi copaci au cazut pe firul de contact, alimentarea cu electricitate a locomotivelor fiind intrerupta, anunta CFR. Pe sectorul Bucuresti - Lehliu, care are doua fire de circulatie, trenurile vor fi cuplate la locomotive diesel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )