Libnet.ro
UNICEF

00:07

Anuntul Ministrului Muncii pentru acesti pensionari speciali. Ce se intampla cu banii lor dupa ce toate celelalte pensii se maresc?

Playtech Playtech,
Anuntul Ministrului Muncii pentru acesti pensionari speciali. Ce se intampla cu banii lor dupa ce toate celelalte pensii se maresc?

Odata cu anuntul asupra acordului din cadrul Guvernului ca se vor marii punctul de pensie si pensiile, au aparut si reactii din partea specialistilor care au tras un semnal de alarma, spunand ca celebrele pensii speciale vor creste si ele odata cu celelalte pensii. Nimeni nu a crezut asta, pana la declaratia Ministrului Muncii si . continuă pe Playtech

Se dau bani de la stat pentru acesti romani. Anuntul a fost facut. Ce conditii se impun?

O veste importanta a venit pentru o multime de romani pe final de saptamana. Se dau bani de la stat, aproape 155 de milioane de lei. Si au fost comunicate si conditiile. Ce prevede.

Rectificare bugetara: scad fondurile pentru pensii, cresc cele pentru somaj. Ce se intampla cu salariul mediu

Rectificarea bugetara care a fost publicata joi noaptea pe site-ul Ministerului de Finante prevede o serie ded modificari privind bugetul asigurarilor sociale de stat, ce cuprinde atat fondurile pentru pensiile publice, cat si cele pentru somaj. Proiectul urmeaza a fi aprobat in sedinta Guvernului de vineri seara. Rectificare bugetara: scad fondurile pentru pensii, cresc cele .

Germania, decizie radicala pentru Romania. Ce se intampla acum: vestea de ultima ora

Capitala Romaniei a fost adaugata de catre autoritatile germane pe lista regiunilor din Romania considerate zone de risc. Pe lista respectiva se afla si alte 17 judete, iar calatorii trebuie sa declare daca vin din acestea. Germania, decizie radicala pentru tara noastra Ambasadorul Romaniei la Berlin a explicat ca cei care nu resecta reguile pot .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3246 seconds )