Libnet.ro
UNICEF

11:15

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

B1 B1,
Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate e vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Bate vantul prin buzunarele lui Stefan Banica Jr. ! Artistul pare sa aiba serioase probleme financiare, in contextul in care firma acestuia inregistreaza datorii uriase la stat. continuă pe B1

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin este una dintre cele mai discrete vedete de la noi, insa, de curand, aceasta a vorbit despre problemele sale de sanatate.

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, se confrunta cu grave probleme de sanatate. BOMBA MONDENA! CARMEN SERBAN A MURIT! TOATA ROMANIA E iN STARE DE SOC El a inceput sa-si piarda memoria si sa.

LACRIMI in MUZICA ETNO! Este vorba despre BENONE SINULESCU! Anuntul trist a fost facut...

Marele cantaret Benone Sinulescu a declarat in urma cu cateva luni ca va pregati unul dintre cele mai mari proiecte ale carierei sale, relateaza Stirescu.

JEAN A MURIT! Din pacate, INFORMATIA e adevarata! LACRIMI si suspine, in Romania

Lacrimi in Romania! Parintele Jean Boboc, decanul Centrului Dumitru Staniloae a incetat din viata! Anuntul trist a fost facut de parintele Razvan Ionescu.

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A.

S-a sfarsit... Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in lacrimi...

Viorel Lis s-a confruntat in ultima perioada cu grave probleme de sanatate. Fostul edil al Capitalei a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. in tot acest timp, sotia sa,.

E ca si mort! Oana Lis face anuntul trist, in lacrimi!: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin momente dificile in ultima perioada, din cauza gravelor probleme de sanatate, dar loviturile incasate de fostul edil al Capitalei par sa nu se opreasca aici.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

Muzica populara e din nou in doliu. Cantaretul Daniel Siminic a incetat din viata dupa ce a suferit un infarct.

Un fost elev din Olt a dat in judecata scoala la care a invatat si a castigat procesul

Andrei Ionut Cocirlau, fost elev al Liceului Teoretic Tudor Vladimirescu din Draganesti-Olt, a castigat un proces intentat scolii, inspectoratului si ministerului in 2016. Cocirlau a contestat atunci mutarea sa disciplinara la o alta unitate de invatamant, potrivit realitateadeolt. net.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )