Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul zilei despre ajutoarele sociale din toata tara. Ministrul Muncii a decis deja

Playtech Playtech,
Anuntul zilei despre ajutoarele sociale din toata tara. Ministrul Muncii a decis deja

Ajutoarele sociale din toata tara intra in vizorul statului! Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat ca se va desfasura o campanie nationala de evaluare a acestora. O parte dintre romanii care beneficiaza de un astfel de sprijin ar putea sa primeasca mai multi bani, in timp ce altii s-ar putea trezi pusi la munca. Ministrul . continuă pe Playtech

Anuntul zilei de la Lidl. Ce produse noi introduce de astazi in magazine

Lidl Romania incepe saptamana cu o noua surpriza grozava pentru clientii sai din toata tara. Este vorba despre ceva ce o sa gasesti in toate magazinele, chiar incepand de.

Anuntul zilei de la Lidl. Toti clientii pot obtine asta in mod gratuit

Lidl Romania continua surprizele in magazinele din toata tara. Retailerul nu se opreste din a le oferi gratuit clientilor din Romania beneficii de care acestia se pot bucura zilnic, astfel.

Anuntul zilei de la Kaufland. Surpriza pentru toti clientii din tara

Kaufland isi surprinde clientii din toata Romania astazi. A facut un anunt oficial care vine cu o veste grozava pentru milioanele de romani care isi fac cumparaturile in toate.

Cand scapa bucurestenii de restrictii. Nicusor Dan a facut anuntul zilei

S-a anuntat cand scapa bucurestenii de restrictii. Nicusor Dan a facut anuntul zilei. Ce a spus primarul Bucurestiului, dupa ce rata de infectare cu coronavirus a scazut sub 3 la mia de locuitori, cititi un pic mai jos. Nicusor Dan, anunt pentru bucurestenii. Ce se intampla cu restrictiile dupa ce rata de infectare a scazut .

Cand se redeschid cinematografele, restaurantele si barurile. Traian Berbeceanu a facut anuntul zilei

Traian Berbeceanu vine cu un anunt pe care romanii il asteapta deja de o buna perioada. Cand ar urma sa se redeschida cinematografele, restaurantele si barurile? Ce trebuie sa ia la cunostinta oamenii? Anunt important: cand se redeschid cinematografele, restaurantele si barurile? Incidenta cazurilor de COVID-19 a scazut pentru prima data sub 3 la mia .

Prognoza meteo, azi, 21 ianuarie 2021. Temperaturile cresc brusc in toata tara. Pericol de avalanse in zonele montane inalte

Joi, temperaturile cresc in toata tara, nefiresc de mult, spun meteorologii. Cerul ramanenorossi este posibil sa cada precipitatiislabe dimineata, predominant sub forma de ploaiein.

Vestea alarmanta a zilei despre Bitcoin. Toti posesorii criptomonedei primesc o lovitura grea

Este vestea alarmanta a zilei despre Bitcoin. Toti posesorii criptomonedei primesc o lovitura grea. Ce se intamplap cu investitiile a milioane de oameni, cititi in randurile de mai jos. Vesti poaste pentru detinatorii de Bitcoin. Cu cat a scazut criptomoneda in doar 3 saptamani Vestea alarmanta a zilei despre Bitcoin. Toti posesorii criptomonedei primesc o .

Nicusor Dan, despre lipsa caldurii din Bucuresti: Sunt tari europene in care e o normalitate sa ai 19 grade

Nicusor Dan a venit cu informatii noi referitoare la lipsa apei calde si a caldurii. Dupa ce acesta a promis o Capitala cu caldura, momentul in care afirmatiile i-au fost infirmate a venit. O cincime din blocurile din Bucuresti se confrunta cu o situatie grea, astfel ca oamenii trebuie sa faca frigul in apartamente. Motivele .

Anuntul zilei: Romania da lovitura in Europa. Ministrul a dezvaluit ce se intampla

Despre Romania auzi constant ca sta bine cand vine vorba de tehnologie, programatori si profesionalizare in acest domeniu. De acum inainte tara noastra intra intr-o noua faza. Un anunt.

EXCLUSIV Turcia a fost inclusa pe lista tarilor necooperante fiscal iar achizitiile din aceasta tara vor fi nedeductibile: Afecteaza importatorii, dar foarte mult firmele cu capital turcesc care isi aduc materii prime in Romania

Micii comercianti din Romania, dar si firmele cu capital turcesc care activeaza in tara noastraau primit o lovitura la inceputul acestui an, dupa ce la nivelul UE a fost modificata lista jurisdictiilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )